Jsem rád, že se vám také líbí.

Další druh přibyde velmi brzo tak jsem pak zvědav na vaše reakce.

MarianGalo píše:PIETRO tvoje ryby sú úžasne sfarbené. Tie moje vyzerajú ako by som mal len samičky. Som na nervy kvôli tomu. Dal som za ne peniaze a nejako sa mi nezdajú.

od vtedy vsetko davam na cas do karanteny a co sa tyka tych samcou ch44 napisem ti ss-ku mozno by som nieco poriesil
 od vtedy vsetko davam na cas do karanteny a co sa tyka tych samcou ch44 napisem ti ss-ku mozno by som nieco poriesil
 Zatiaľ,čo ich sledujem,sú dosť agresívne voči sebe,ostáva to tak stále?
 Zatiaľ,čo ich sledujem,sú dosť agresívne voči sebe,ostáva to tak stále?
Shellinka píše:Zaobstaral som si Haplochromis cribensis Hard rock,2+3.Pietro a ďalší chovatelia Viktoriek, viete poradiť,ako na nich s kŕmením,chovom?Čítal som,že v ich biotope nie sú rastliny,u mňa sú najradšej pod rastlinkamiZatiaľ,čo ich sledujem,sú dosť agresívne voči sebe,ostáva to tak stále?

Pomaličky študujem tieto rybky,prichádzam na to,v čom sú iné od Malawiek.Samice sa trochu ukľudnili pridaním ďalších rýb do akva,tak sa trošku rozptýlila ich pozornosť
 Pomaličky študujem tieto rybky,prichádzam na to,v čom sú iné od Malawiek.Samice sa trochu ukľudnili pridaním ďalších rýb do akva,tak sa trošku rozptýlila ich pozornosť
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia