bod 3: to ze tam nie je ta stojka vadit nebude. Sice som to nepocital, ale vravim ti to zo skusenosti vzhladom na pouzity profil 50 s hrubkou steny 3mm. (som strojar ) - predpokladam, ze stojky budu vzadu v pocte 5 kusov. Myslim, ze keby sa to prepocitalo, tak by stacili aj 4 kusy, ale 5 bude istota.
Dobre si to premysli pri obkladani kostry stojanu. Ja som urobil tu chybu, ze bocne dosky som dal uplne na dotyk ku joklu a potom som tam nemal kde umiestnit panty na dvierka. Preto som musel pouzit klavirny pant. Keby som to robil dnes tak dam krajne joklove stojky dozadu cca o 7cm, teda utopim ich, aby som mohol do bocnej dosky dat pant.
bod 4: ja mam s hlavicami atman, tiez len dobre skusenosti. Mam v permanencii 200-203 uz niekolko rokov a vsetky su v pohode. Pravidelne raz za 2 mesiace ich cistim.
bod 5: tiez sa priklanam k osadke haps a poecocks, ale to si asi musi kazdy vyskusat sam, ci mu to bude fungovat a ako dlho. V najhorsom pripade prides o cast ryb.
bod 8: ja to mam riesene tak, ze mam spravenu kostru z hranolov, ktore na kazdej strane akvarka pretrcaju o 3mm. Patrilo by sa to aj nalakovat, no priznam sa ze ja to mam 3 roky bez laku a je to v pohode vdaka krycim sklam. Na tuto hranolovu kostru mam pripevneny sololit v rovnakom odtieni ako je skrinka. Myslim si, ze nema vyznam riesit nieco ine ako klasicke skla na zakrytie akva. Solidny lepici akvarii davaju krycie skla v cene akvaria. Skus sa na to toho pana spytat.
Na margo Jovana: jeho prispevky su niekedy trochu ostre, ale vie co hovori. Velmi vela veci ktore vie sa musel sam naucit v praxi a nikdo mu neporadil. Urcite ho to stalo nemale nervy aj financie, preto nerad rozdava rady po forach len tak "zadarmo". Casto krat v jeho prispevkoch treba citat medzi riadkami. Kazdopadne je vacsina jeho prispevkov uzitocnych, len sa musis povzniest nad formou komunikacie.