www.cichlidjusko.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: www.cichlidjusko.sk

Poslaťod perchess » Pia 07. Okt 2011 13:07:44

Tak ako stiff píše, klobúk dolu. Všetko má svoje miesto, na milimeter. Ani prach si nemôže dovoliť spadnúť len tak, kde sa mu zachce.... :mrk :mrk Muzikant sa nezaprie, aj v muzike má každý tón svoje miesto a svoju dĺžku.
Bol som v lete v NM, aj som ťa chcel "prepadnúť", ale som sa dočítal, že si akurát na dovolenke. Takže niekedy nabudúce
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Reklama

Poslaťod guli » Pia 07. Okt 2011 14:31:59

ja som bol u JUSKA v nedelu a veru videl som tam uplne nieco ine, teda vsetko pripravene na instalaciu, male akvarka, stojan s doskami a polystyrenom, filtre sa uz macali nejaky ten cas v nejakom akva
teraz ked vidim ako to v reali je tak si si dal veru zalezat na tom a vyzera to super uz len dorobit tu druhu polovicu :chuckle :chuckle :chuckle
Obrázok užívateľa
guli

Images: 34
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod jusko » Pia 07. Okt 2011 16:13:30

stiff píše:
jusko píše:Tak som dokončil posledný stojan s malými akváriami pre poter. Tu je pár fotiek.

Jusko, ty musíš byť neskutočný fanatik do tohoto.. Skladám hlbokú poklonu nad precíznosťou a poriadkom v tvojej rybárni. :yes V dnešnej dobe má človek čo robiť, aby pokŕmil a vymenil vodu, keď sa niekto takto vyhrá s detailom ako ty, to sa len tak nevidí... Pekné. Chcel by som vedieť koľko času stráviš priemerne denne nad týmto koníčkom..? Naozaj, klobúk dole. :clap

Ďakujem!
Trafil si - som fanatik do chovu rybičiek - čo už v dnešnom posranom svete máš. Za chvíľu je po nás, tak si život užívam tak, ako chcem.
Vravia o mne, že som pedant - ja sa tým netajím - mám rád poriadok a systém vo veciach, kde to treba. Druhá vec je tá, že v chovniach chcem mať poriadok aj kvôli návštevám. Budú sa u mňa cítiť lepšie.
Guli videl v nedeľu akurát zrod tohoto stojanu, takže tam malý neporiadok bol, ale bez toho to nejde.
A koľko času tam trávim - vo veľke chovni každý deň hodinu kým nakŕmim, cez soboty a sviatky robím údržbu / od 07:00 do 13:00 /.
V menšej chovni - doma - trávim denne hodinu kŕmením a keď robím údržbu, tak si to rozdelím v týždni od pondelka po piatok v dobe od 16:00 tak do 20:00. Podľa tohoto vidíš, že trávim pri rybách neskutočne veľa času, ale moji synovia už bývajú samostatne, som panelákový typ, takže aby som celé poobedie nepreležal na gauči, tak som si vymyslel na seba toto, čo robím.
Je fakt pravda, že celý môj život sa točí okolo rybičiek.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Been thanked: 29 times

Poslaťod jusko » Pia 07. Okt 2011 16:18:05

perchess píše:Tak ako stiff píše, klobúk dolu. Všetko má svoje miesto, na milimeter. Ani prach si nemôže dovoliť spadnúť len tak, kde sa mu zachce.... :mrk :mrk Muzikant sa nezaprie, aj v muzike má každý tón svoje miesto a svoju dĺžku.
Bol som v lete v NM, aj som ťa chcel "prepadnúť", ale som sa dočítal, že si akurát na dovolenke. Takže niekedy nabudúce

Veľmi rád Ťa privítam - mimo letnej dovolenky som stále k dispozícii. A ďakujem!
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod jusko » Pia 07. Okt 2011 16:20:06

guli píše:ja som bol u JUSKA v nedelu a veru videl som tam uplne nieco ine, teda vsetko pripravene na instalaciu, male akvarka, stojan s doskami a polystyrenom, filtre sa uz macali nejaky ten cas v nejakom akva
teraz ked vidim ako to v reali je tak si si dal veru zalezat na tom a vyzera to super uz len dorobit tu druhu polovicu :chuckle :chuckle :chuckle

Neviem či bude ešte druhá polovica - ale nikdy nehovor nikdy - len začnú všetky Tropheusy ,,hádzať,, mladé, tak sa z toho opichám. :lol:
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod peter-trnava » Pia 07. Okt 2011 18:33:11

Obdivujem tvoju preciznost a vytrvalost. :clap
Obrázok užívateľa
peter-trnava

Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod Matej » Pia 07. Okt 2011 22:47:25

Jusko je fanatik, to sa inak neda povedat :) Kym vsetko neni presne ako si to predstvuje tak si neda pokoj :) Ale na tych akvariach je to potom krasne vidiet. Ale za sefa by som ho nechcel :)))
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jusko » Sob 08. Okt 2011 10:03:39

Ako šéf by som bol výborný, mal by si sa ako v bavlnke - varil by si mi kávu, kŕmil ryby a čistil akváriá.
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Matej » Sob 08. Okt 2011 19:43:34

jusko píše:Ako šéf by som bol výborný, mal by si sa ako v bavlnke - varil by si mi kávu, kŕmil ryby a čistil akváriá.

A za kazde neodsate hovienko by som dostal 12 koleciek na buzeraku a 10 uderov rakoskou :) :lol: :mrgreen:
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod perchess » Sob 08. Okt 2011 20:01:55

Matej píše:A za kazde neodsate hovienko by som dostal 12 koleciek na buzeraku a 10 uderov rakoskou :) :lol: :mrgreen:

No až toľko nie, to by si mu potom nevládal uvariť tú kávu.... :sweat :sweat ....alebo možno s námahou vládal, ale išiel by do rizika, že mu ju na odplatu niečim "dochutíš"
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Been thanked: 26 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia