stiff píše:jusko píše:Tak som dokončil posledný stojan s malými akváriami pre poter. Tu je pár fotiek.
Jusko, ty musíš byť neskutočný fanatik do tohoto.. Skladám hlbokú poklonu nad precíznosťou a poriadkom v tvojej rybárni.
V dnešnej dobe má človek čo robiť, aby pokŕmil a vymenil vodu, keď sa niekto takto vyhrá s detailom ako ty, to sa len tak nevidí... Pekné. Chcel by som vedieť koľko času stráviš priemerne denne nad týmto koníčkom..? Naozaj, klobúk dole.
Ďakujem!
Trafil si - som fanatik do chovu rybičiek - čo už v dnešnom posranom svete máš. Za chvíľu je po nás, tak si život užívam tak, ako chcem.
Vravia o mne, že som pedant - ja sa tým netajím - mám rád poriadok a systém vo veciach, kde to treba. Druhá vec je tá, že v chovniach chcem mať poriadok aj kvôli návštevám. Budú sa u mňa cítiť lepšie.
Guli videl v nedeľu akurát zrod tohoto stojanu, takže tam malý neporiadok bol, ale bez toho to nejde.
A koľko času tam trávim - vo veľke chovni každý deň hodinu kým nakŕmim, cez soboty a sviatky robím údržbu / od 07:00 do 13:00 /.
V menšej chovni - doma - trávim denne hodinu kŕmením a keď robím údržbu, tak si to rozdelím v týždni od pondelka po piatok v dobe od 16:00 tak do 20:00. Podľa tohoto vidíš, že trávim pri rybách neskutočne veľa času, ale moji synovia už bývajú samostatne, som panelákový typ, takže aby som celé poobedie nepreležal na gauči, tak som si vymyslel na seba toto, čo robím.
Je fakt pravda, že celý môj život sa točí okolo rybičiek.