www.cichlidjusko.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: www.cichlidjusko.sk

Poslaťod jusko » Pon 01. Aug 2011 21:10:18

Tak nech sa im darí. :yes
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Reklama

Poslaťod hladkyp » Pon 01. Aug 2011 21:13:12

jusko píše:Tak nech sa im darí. :yes

Ďakujem
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod hladkyp » Str 17. Aug 2011 16:17:24

hladkyp píše:V sobotu som sa aj ja konečne dostal do chovne k Juskovi. Bol som v tej čo má pri bille a poviem Vám s otvorenou sánkou som chodil medzi regálmi a nevedel som sa vynadívať. Najprv ma nechal nech sa rozkukám a potom mi postupne ukazoval Všetky odchovy a samozrejme aj rodičov ku každému jednému odchovu. Navštívil som už síce pred nedávnom jednu nemenovanú chovňu v jednom nemenovanom meste medzi PB a ZA , ale poviem Vám prístup tu a tam ako 100 a 1. Všade vládol poriadok a prehľad, ryby vyzerali zdravo a spokojne. Momentálne mám dilemu , lebo neviem čo si mám vybrať lebo miešať moc nechcem. Asi hodinu my rozprával o správnom kŕmení a podmienkach chovu. Pre mňa ako človeka ktorý bol asi 10 rokov mimo akvaristický to malo váľky prínos. Všetkým doporučujem návštevu spomínanej chovne, aj keď neplánujete nič kupovať.

Tou chovnou som nemyslel chovnu na štadione, ale predajnu na námestí. A pre vysvetlenie cely problém vznikol , že my zamestnankyňa nevedela poradiť pri výbere konkrétnych liečiv. Chcel by som sa týmto ospravedlniť za zlé uvedenie chovne.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Matej » Str 17. Aug 2011 23:08:23

hladkyp píše:
hladkyp píše:V sobotu som sa aj ja konečne dostal do chovne k Juskovi. Bol som v tej čo má pri bille a poviem Vám s otvorenou sánkou som chodil medzi regálmi a nevedel som sa vynadívať. Najprv ma nechal nech sa rozkukám a potom mi postupne ukazoval Všetky odchovy a samozrejme aj rodičov ku každému jednému odchovu. Navštívil som už síce pred nedávnom jednu nemenovanú chovňu v jednom nemenovanom meste medzi PB a ZA , ale poviem Vám prístup tu a tam ako 100 a 1. Všade vládol poriadok a prehľad, ryby vyzerali zdravo a spokojne. Momentálne mám dilemu , lebo neviem čo si mám vybrať lebo miešať moc nechcem. Asi hodinu my rozprával o správnom kŕmení a podmienkach chovu. Pre mňa ako človeka ktorý bol asi 10 rokov mimo akvaristický to malo váľky prínos. Všetkým doporučujem návštevu spomínanej chovne, aj keď neplánujete nič kupovať.

Tou chovnou som nemyslel chovnu na štadione, ale predajnu na námestí. A pre vysvetlenie cely problém vznikol , že my zamestnankyňa nevedela poradiť pri výbere konkrétnych liečiv. Chcel by som sa týmto ospravedlniť za zlé uvedenie chovne.

Sa mi zda ze IF tu bude potrebovat nejaku samostatnu temu :) Jusko je teraz na dovolenke tak mu to sem teraz nepis :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod hladkyp » Štv 18. Aug 2011 6:21:35

Matej píše:
hladkyp píše:

Sa mi zda ze IF tu bude potrebovat nejaku samostatnu temu :) Jusko je teraz na dovolenke tak mu to sem teraz nepis :)

To čo som písal sa Juska vôbec netýka, pripadalo mi ale lojálne vysvetliť nedorozumenie ktoré som napísal.
To, že je Jusko na dovolenke ja viem, dohodli sme sa, že keď príde tak mi hned volá, lebo mám u neho odložené Auratusi, RED REDy a LF16. Len dúfam , že Jusko nepríde z dovolenky a pribratý a ryby zožerú aj mňa :D :D :D . A IFO keď chce svoju tému nech si ju založí. Len nezačnite teraz v Juskovej téme riešiť jeho, lebo už tu pomali nie je témy ,kde by ho niekto neriešil.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Matej » Štv 18. Aug 2011 10:14:04

hladkyp píše:Len nezačnite teraz v Juskovej téme riešiť jeho, lebo už tu pomali nie je témy ,kde by ho niekto neriešil.

Toto som mal presne na mysli, preto som to napisal :) Jusko uz by mal tento piatok asi prist alebo tak nejako, som zvedavy co sa u neho v chovniach udialo kym tu nebol :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jusko » Ned 21. Aug 2011 12:28:04

Prišiel som dnes - v chovniach mám nové len to, že je veľa povytieraných rýb, inak po starom. O IF sa nemienim baviť.
Peťo zajtra Ti zavolám, dnes odpočívam po ceste. :lol:
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod hladkyp » Pon 22. Aug 2011 7:32:22

No neni možné, že si sa už konečne vrátil. Keď budeš mať čas tak ma prezvoň a ja ti zavolám, lebo my čo pracujeme ..... :D :D :D
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod jusko » Pon 29. Aug 2011 16:56:57

Kŕmenie - asi 45 dňové mladé Altolamprologus calvus Black Pectoral.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FO1Dmavrn5k[/youtube]
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Pito » Str 31. Aug 2011 11:20:49

pekne, pekne, mozes mi rezervovat 10ks. dufam ze sa im bude darit. z mojich 6 ks mi ostal iba jeden. asi som ich dal prirychlo medzi dospele ryby tak to nezvladli. :(
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť