jusko píše:Tak nech sa im darí.
hladkyp píše:V sobotu som sa aj ja konečne dostal do chovne k Juskovi. Bol som v tej čo má pri bille a poviem Vám s otvorenou sánkou som chodil medzi regálmi a nevedel som sa vynadívať. Najprv ma nechal nech sa rozkukám a potom mi postupne ukazoval Všetky odchovy a samozrejme aj rodičov ku každému jednému odchovu. Navštívil som už síce pred nedávnom jednu nemenovanú chovňu v jednom nemenovanom meste medzi PB a ZA , ale poviem Vám prístup tu a tam ako 100 a 1. Všade vládol poriadok a prehľad, ryby vyzerali zdravo a spokojne. Momentálne mám dilemu , lebo neviem čo si mám vybrať lebo miešať moc nechcem. Asi hodinu my rozprával o správnom kŕmení a podmienkach chovu. Pre mňa ako človeka ktorý bol asi 10 rokov mimo akvaristický to malo váľky prínos. Všetkým doporučujem návštevu spomínanej chovne, aj keď neplánujete nič kupovať.
hladkyp píše:hladkyp píše:V sobotu som sa aj ja konečne dostal do chovne k Juskovi. Bol som v tej čo má pri bille a poviem Vám s otvorenou sánkou som chodil medzi regálmi a nevedel som sa vynadívať. Najprv ma nechal nech sa rozkukám a potom mi postupne ukazoval Všetky odchovy a samozrejme aj rodičov ku každému jednému odchovu. Navštívil som už síce pred nedávnom jednu nemenovanú chovňu v jednom nemenovanom meste medzi PB a ZA , ale poviem Vám prístup tu a tam ako 100 a 1. Všade vládol poriadok a prehľad, ryby vyzerali zdravo a spokojne. Momentálne mám dilemu , lebo neviem čo si mám vybrať lebo miešať moc nechcem. Asi hodinu my rozprával o správnom kŕmení a podmienkach chovu. Pre mňa ako človeka ktorý bol asi 10 rokov mimo akvaristický to malo váľky prínos. Všetkým doporučujem návštevu spomínanej chovne, aj keď neplánujete nič kupovať.
Tou chovnou som nemyslel chovnu na štadione, ale predajnu na námestí. A pre vysvetlenie cely problém vznikol , že my zamestnankyňa nevedela poradiť pri výbere konkrétnych liečiv. Chcel by som sa týmto ospravedlniť za zlé uvedenie chovne.
Matej píše:hladkyp píše:hladkyp píše:V sobotu som sa aj ja konečne dostal do chovne k Juskovi. Bol som v tej čo má pri bille a poviem Vám s otvorenou sánkou som chodil medzi regálmi a nevedel som sa vynadívať. Najprv ma nechal nech sa rozkukám a potom mi postupne ukazoval Všetky odchovy a samozrejme aj rodičov ku každému jednému odchovu. Navštívil som už síce pred nedávnom jednu nemenovanú chovňu v jednom nemenovanom meste medzi PB a ZA , ale poviem Vám prístup tu a tam ako 100 a 1. Všade vládol poriadok a prehľad, ryby vyzerali zdravo a spokojne. Momentálne mám dilemu , lebo neviem čo si mám vybrať lebo miešať moc nechcem. Asi hodinu my rozprával o správnom kŕmení a podmienkach chovu. Pre mňa ako človeka ktorý bol asi 10 rokov mimo akvaristický to malo váľky prínos. Všetkým doporučujem návštevu spomínanej chovne, aj keď neplánujete nič kupovať.
Tou chovnou som nemyslel chovnu na štadione, ale predajnu na námestí. A pre vysvetlenie cely problém vznikol , že my zamestnankyňa nevedela poradiť pri výbere konkrétnych liečiv. Chcel by som sa týmto ospravedlniť za zlé uvedenie chovne.
Sa mi zda ze IF tu bude potrebovat nejaku samostatnu temu Jusko je teraz na dovolenke tak mu to sem teraz nepis
hladkyp píše:Len nezačnite teraz v Juskovej téme riešiť jeho, lebo už tu pomali nie je témy ,kde by ho niekto neriešil.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia