Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod Stero » Sob 13. Aug 2011 23:05:24

Vav čo sa tu neudeje keď si človek odskočí na dovolenku.
Ale pripojím sa aj ja a úplne nestranne.
Ja sa napr s IMO vôbec nepoznám a nemám od neho ani jednu rybu ale ( nie preto že by som možno nechcel ale mám to od ruky a to čo som chcel som si zohnal inde) z druhej strany som si vedomí toho že čo robí robí asi dobre aj keď po svojom a viacerý môžu mať na jeho spôsoby iný názor ale jemu sa osvedčil ( či je to krmivo či ina prkotina) Ak sem prispeje aj niečo plodné pre užívateľov a čoraz širšiu komunitu cichlidárov bude to len fajn.

Z ďalšej strany to že dá do každého príspevku svoje meno a url adesu je v podstate cielený reklamný ťah. To či mu to bude akceptovať admin je zasa na ňom a len a len na ňom. Ak sa to niekomu nepáči má smolu.

A čo sa týka demokracie tak reči spôsobom je demokracia ja mam právo ma vedia nasrať až do nepríčetnosti. Demokracia je o povinnostiach a presne stanovených pravidlách na základe ktorých máš právo. To že ja môžem čo chcem je anarchia.

Viete myslím si že si každý si utvorí názor sám. Pokiaľ pán IMO využije právo prispievať a bude prispievať len do rubriky inzercia alebo obsah jeho príspevkov bude písaný formou reklamy na svoju osobu tak bude jasne že portál pre neho slúži len ako jedna z foriem obchodných príležitosti. Pokiaľ ale budú jeho príspevky zamerané na rady, a je jedno v akej oblasti alebo či sa bude podieľať o skúsenosti ktoré má za svoje roky tak verím že to bude dobre pre každého.

Takže páni ak Vám ako nestranný človek môžem navrhnúť bez toho aby ste ma zožrali za živa, ak ste sa raz dohodli na nejakom provizórnom kompromise tak si prestaňte lízať rany a vyhadzovať na oči (citivať citácie toho druhého) čo bolo.

Jednoducho "Čo bolo bolo TERAZKY som major" ( čierny baróni ) :wave:
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Reklama

Poslaťod Pito » Ned 14. Aug 2011 9:36:46

:yes :hand :claps:
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Rostratus » Pia 19. Aug 2011 18:50:03

Stero píše:Viete myslím si že si každý si utvorí názor sám. Pokiaľ pán IMO využije právo prispievať a bude prispievať len do rubriky inzercia alebo obsah jeho príspevkov bude písaný formou reklamy na svoju osobu tak bude jasne že portál pre neho slúži len ako jedna z foriem obchodných príležitosti. Pokiaľ ale budú jeho príspevky zamerané na rady, a je jedno v akej oblasti alebo či sa bude podieľať o skúsenosti ktoré má za svoje roky tak verím že to bude dobre pre každého.

V podstate s týmto by som súhlasil, ALE....

Stero píše:Pokiaľ ale budú jeho príspevky zamerané na rady, a je jedno v akej oblasti alebo či sa bude podieľať o skúsenosti ktoré má za svoje roky tak verím že to bude dobre pre každého.

... kôli tomuto sem určite neprišiel. Dôkazom je to, že IMO napísal 20 príspevkov na svoju obhajobu a týmto haslo. Ako prišiel tak odišiel. Takže páni zázraky sa nekonajú a človek sa len tak nezmení. Alebo si to IMO zle vysvetľujem? Iné príspevky som tu od teba nezaregistroval. :think A ani si dlho nič nenapísal :(
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Matej » Pia 19. Aug 2011 22:34:18

Ja som sa do tohoto nechcel miesat ale ked uz to admin z odstupom casu znova nacal :)

- ad demokracia - toto je adminove miesto, sam to riadi a venuje tomu cas, koho sem pusti je len a len na nom. ak ho niekto v nejakej faze nasral je len jasne ze mu ukaze prostrednik a s chutou mu to vrati. ci to bude trvale alebo to prepaci je zase len na nom. a netvarme sa ze by niekto z nas reagoval inak, ono zadostucinenie moc dobre chuti :)

- ad IMO F| - sam som si od neho myslim dva alebo tri krat objednal nejaku techniku aj par ryb, doviezli mi to rovno domov a s tovarom som spokojny ale tuto na fore sa moc neprejavil, v mojich ociach sa skorej strapnil ... videl som tu len nejaku snahu obhajovat svoj postoj alebo sa nejako kostrbato obhajit, prinos z toho nebol ziadny, ak teda neratam tu sukromnu spravu v ktorej mi ponukol spirulina pelets od OSI :

Ciize myslim ze je jasne o co tu ide, toto forum uz je zaujimavy zdroj biznisu, predsa len sa tu stretava zaujimava komunita akvaristov a Imo to konecne pochopil, ale styl ktorym sa tu predviedol ma skorej nuti uz od neho neobjednavat aj ked ma najlepsie ceny na nete :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod Pito » Ned 21. Aug 2011 10:02:10

mily Matej. ked dobre vidim tak aj ty si sponzorom ako aj mnohi dalsi. takze nie az tak celkom je to Adminove. skor by som tvrdil, ze je to NAŠE.
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod nobody » Ned 21. Aug 2011 10:09:05

neviem o čo tu ide ale admin napisal jednoducho pravdu aj ked je to vytrhnute z kontextu
admin píše:človek sa len tak nezmení

ano je to tak "človek sa nemení" ;)
nobody

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Poslaťod Pito » Ned 21. Aug 2011 10:26:06

:lol: :lol: :lol: no to by si sa divil :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod terrible » Ned 21. Aug 2011 16:20:03

Pito píše:mily Matej. ked dobre vidim tak aj ty si sponzorom ako aj mnohi dalsi. takze nie az tak celkom je to Adminove. skor by som tvrdil, ze je to NAŠE.

Tak týmto by som si až taký istý nebol, keď sa admin rozhodne dať namiesto toho čo tu je teraz na stránku obrázok nejakej rybičky a nič viac tak som zvedavý amo mu v tom chceš zabrániť. Pokiaľ je majiteľ domény a s nikým iným nemá zmluvný vzťah tak je jeho. Ostatní mu s tým iba pomáhajú. Ale verme, že admin nič také neurobí! :)
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Rostratus » Ned 21. Aug 2011 18:37:58

Asi tak ako Terrible napísal. Ale nebojte sa, na doméne bude len Cichlidportal.sk. Na druhej strane sa snažím, aby tu bol čo najväčší "poriadok" a riadili sa tu všetci danými pravidlami. Inak tu bude čoskoro bordel. Samozrejme dám si aj poradiť, veď od toho ste tu všetci a portál nieje len o mne, ale o vás všetkých.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Pito » Ned 21. Aug 2011 19:09:21

terrible- v tom slove NASE bol zapocitany aj Admin ;)
Obrázok užívateľa
Pito

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia