Vav čo sa tu neudeje keď si človek odskočí na dovolenku.
Ale pripojím sa aj ja a úplne nestranne.
Ja sa napr s IMO vôbec nepoznám a nemám od neho ani jednu rybu ale ( nie preto že by som možno nechcel ale mám to od ruky a to čo som chcel som si zohnal inde) z druhej strany som si vedomí toho že čo robí robí asi dobre aj keď po svojom a viacerý môžu mať na jeho spôsoby iný názor ale jemu sa osvedčil ( či je to krmivo či ina prkotina) Ak sem prispeje aj niečo plodné pre užívateľov a čoraz širšiu komunitu cichlidárov bude to len fajn.
Z ďalšej strany to že dá do každého príspevku svoje meno a url adesu je v podstate cielený reklamný ťah. To či mu to bude akceptovať admin je zasa na ňom a len a len na ňom. Ak sa to niekomu nepáči má smolu.
A čo sa týka demokracie tak reči spôsobom je demokracia ja mam právo ma vedia nasrať až do nepríčetnosti. Demokracia je o povinnostiach a presne stanovených pravidlách na základe ktorých máš právo. To že ja môžem čo chcem je anarchia.
Viete myslím si že si každý si utvorí názor sám. Pokiaľ pán IMO využije právo prispievať a bude prispievať len do rubriky inzercia alebo obsah jeho príspevkov bude písaný formou reklamy na svoju osobu tak bude jasne že portál pre neho slúži len ako jedna z foriem obchodných príležitosti. Pokiaľ ale budú jeho príspevky zamerané na rady, a je jedno v akej oblasti alebo či sa bude podieľať o skúsenosti ktoré má za svoje roky tak verím že to bude dobre pre každého.
Takže páni ak Vám ako nestranný človek môžem navrhnúť bez toho aby ste ma zožrali za živa, ak ste sa raz dohodli na nejakom provizórnom kompromise tak si prestaňte lízať rany a vyhadzovať na oči (citivať citácie toho druhého) čo bolo.
Jednoducho "Čo bolo bolo TERAZKY som major" ( čierny baróni )