Razor píše:Tak oni tam nahádzu veci, aby bolo všetko a az ked si to clovek kupi vidi kde to ma nedostatky, kazdopadne ale je to dobre riesene kreveterium a ked som ho kupoval už som vedel, že tam je taky prd ohrievač, ale budem ho určite meniť. A ozaj nejaka aktualna foto by nebola ? Rad by som sa pokochal.
Matej píše:Razor píše:Tak oni tam nahádzu veci, aby bolo všetko a az ked si to clovek kupi vidi kde to ma nedostatky, kazdopadne ale je to dobre riesene kreveterium a ked som ho kupoval už som vedel, že tam je taky prd ohrievač, ale budem ho určite meniť. A ozaj nejaka aktualna foto by nebola ? Rad by som sa pokochal.
Nemam fotku, ale neni som s tym ani spokojny budem musiet spravit nejake upravy, niektore rasltiny sa nechytili zato riasa sa chytat dobre. Ked spravim udrzbu potom to odfotim.
Inak ano, tento set je dobry a za dobru cenu, len ten ohrievac si mohli odpustit - ja idem napriklad uplne bez neho a funguje je to v pohode.
Razor píše:Bobo vyzerá to super, ten filter od Dennerle vyzerá skvelo len je troška drahší. Ako vidím tak máš tam aj hnedovku krídlatú a nejaký druh rodu Cabomba. Inak ja som rozmýšlal nad Echinodorus tenellus, nejakým druhom menších kryptokorín + jávsky mach. A budem do vody pridávať ešte list mandlovníka morského, ten je vraj super na úpravu vody a krevety z neho zbierajú aj baktérie.
Späť na Všeobecná diskusia o akváriových rybách
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia