hladkyp píše:V sobotu som sa aj ja konečne dostal do chovne k Juskovi. Bol som v tej čo má pri bille a poviem Vám s otvorenou sánkou som chodil medzi regálmi a nevedel som sa vynadívať. Najprv ma nechal nech sa rozkukám a potom mi postupne ukazoval Všetky odchovy a samozrejme aj rodičov ku každému jednému odchovu. Navštívil som už síce pred nedávnom jednu nemenovanú chovňu v jednom nemenovanom meste medzi PB a ZA , ale poviem Vám prístup tu a tam ako 100 a 1. Všade vládol poriadok a prehľad, ryby vyzerali zdravo a spokojne. Momentálne mám dilemu , lebo neviem čo si mám vybrať lebo miešať moc nechcem. Asi hodinu my rozprával o správnom kŕmení a podmienkach chovu. Pre mňa ako človeka ktorý bol asi 10 rokov mimo akvaristický to malo váľky prínos. Všetkým doporučujem návštevu spomínanej chovne, aj keď neplánujete nič kupovať.
jusko píše:Tak som práve doma vypustil do nádrží nové ryby:
- Altolamprologus calvus yellow - 10ks
- Cyprichromis sp.leptosoma Azuri Kekese - 16ks
- Cyprichromis sp.leptosoma jumbo Kitumba - 16ks
a do veľkej chovne som si dokúpil Altolamprologus compressiceps Gold Head - 1/4 - už také 7cm - doplnené k mojim 4 samiciam.
Ryby sú od p.Fábika - dokonca jedna samička C.l.Azuri Kekese prežila transport s plnou tlamkou už živých mladých.
Hneď ako to bude možné, urobím nejaké foto.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia