www.cichlidjusko.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: www.cichlidjusko.sk

Poslaťod hladkyp » Pia 17. Jún 2011 6:44:14

Ja už som kedysi od neho bral ryby, ale to je už 10 rokov, to mal chovňu doma na chodbe.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Reklama

Poslaťod peter-trnava » Ned 26. Jún 2011 17:45:10

Nedavno som bol na nakup u Juska. Potesil ma poriadok a cistota v oboch chovniach, ciste akvaria a na pohlad zdrave ryby. Na com sme sa vzajomne dohodli to splnil, ryby ktore mam od neho su v pohode. :hand
Co ma uprimne prekvapilo bola jeho nehrana radost z necakaneho vyteru dvoch parov lamprologusov ked objavil ikry, resp mlade. To sa casto u "velkych" chovatelov nevidi. :yes
Obrázok užívateľa
peter-trnava

Has thanked: 9 times

Poslaťod hladkyp » Pon 27. Jún 2011 15:28:49

V sobotu som sa aj ja konečne dostal do chovne k Juskovi. Bol som v tej čo má pri bille a poviem Vám s otvorenou sánkou som chodil medzi regálmi a nevedel som sa vynadívať. Najprv ma nechal nech sa rozkukám a potom mi postupne ukazoval Všetky odchovy a samozrejme aj rodičov ku každému jednému odchovu. Navštívil som už síce pred nedávnom jednu nemenovanú chovňu v jednom nemenovanom meste medzi PB a ZA , ale poviem Vám prístup tu a tam ako 100 a 1. Všade vládol poriadok a prehľad, ryby vyzerali zdravo a spokojne. Momentálne mám dilemu , lebo neviem čo si mám vybrať lebo miešať moc nechcem. Asi hodinu my rozprával o správnom kŕmení a podmienkach chovu. Pre mňa ako človeka ktorý bol asi 10 rokov mimo akvaristický to malo váľky prínos. Všetkým doporučujem návštevu spomínanej chovne, aj keď neplánujete nič kupovať.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times

Poslaťod jusko » Pon 27. Jún 2011 19:16:40

Ďakujem páni!
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod Matej » Pon 27. Jún 2011 21:33:24

hladkyp píše:V sobotu som sa aj ja konečne dostal do chovne k Juskovi. Bol som v tej čo má pri bille a poviem Vám s otvorenou sánkou som chodil medzi regálmi a nevedel som sa vynadívať. Najprv ma nechal nech sa rozkukám a potom mi postupne ukazoval Všetky odchovy a samozrejme aj rodičov ku každému jednému odchovu. Navštívil som už síce pred nedávnom jednu nemenovanú chovňu v jednom nemenovanom meste medzi PB a ZA , ale poviem Vám prístup tu a tam ako 100 a 1. Všade vládol poriadok a prehľad, ryby vyzerali zdravo a spokojne. Momentálne mám dilemu , lebo neviem čo si mám vybrať lebo miešať moc nechcem. Asi hodinu my rozprával o správnom kŕmení a podmienkach chovu. Pre mňa ako človeka ktorý bol asi 10 rokov mimo akvaristický to malo váľky prínos. Všetkým doporučujem návštevu spomínanej chovne, aj keď neplánujete nič kupovať.

Ja som mal podobne pocity ked som u neho bol prvykrat, tiez ma usmernil co a ako, porozpraval. Na nom vidis ze ho to proste bavi, Jusko je spravny chlap :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jusko » Pia 01. Júl 2011 20:04:41

Tak som práve doma vypustil do nádrží nové ryby:
- Altolamprologus calvus yellow - 10ks
- Cyprichromis sp.leptosoma Azuri Kekese - 16ks
- Cyprichromis sp.leptosoma jumbo Kitumba - 16ks
a do veľkej chovne som si dokúpil Altolamprologus compressiceps Gold Head - 1/4 - už také 7cm - doplnené k mojim 4 samiciam.
Ryby sú od p.Fábika - dokonca jedna samička C.l.Azuri Kekese prežila transport s plnou tlamkou už živých mladých.
Hneď ako to bude možné, urobím nejaké foto.
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Matej » Pia 01. Júl 2011 20:13:22

jusko píše:Tak som práve doma vypustil do nádrží nové ryby:
- Altolamprologus calvus yellow - 10ks
- Cyprichromis sp.leptosoma Azuri Kekese - 16ks
- Cyprichromis sp.leptosoma jumbo Kitumba - 16ks
a do veľkej chovne som si dokúpil Altolamprologus compressiceps Gold Head - 1/4 - už také 7cm - doplnené k mojim 4 samiciam.
Ryby sú od p.Fábika - dokonca jedna samička C.l.Azuri Kekese prežila transport s plnou tlamkou už živých mladých.
Hneď ako to bude možné, urobím nejaké foto.

Parada :) Uz vidim ako sa mi za par hodin v emailovej schranke objavi par fotiek s textom : "nechcem ta nutit ale bolo by dobre keby si mi to urychlene nahodil na stranku" :)) Som zvedavy co si to nakupil, uz sa neviem dockat :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jusko » Štv 07. Júl 2011 16:50:03

Prvé pokusné videá.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZLfYdlBLCVw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JT_21HXU6I0[/youtube]
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod kaho » Štv 07. Júl 2011 16:53:46

....Krasne videa...dnes boli kolegovia v n.v.h.,,skoda,ze sa mi nepodarilo votriet sa im do auta,,rad by som si kukol tvoju krasnu chovnu... :yes
kaho

Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Poslaťod kofola » Štv 07. Júl 2011 17:18:15

krasne ryby :yes
Obrázok užívateľa
kofola

Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia