petokalo píše:chalani ohovaranie vam ide super ten o kom pisete ma napriklad jeden z najlepsich a najkvalitnejsich chovou africkych cichlid.
discus píše:petokalo píše:chalani ohovaranie vam ide super ten o kom pisete ma napriklad jeden z najlepsich a najkvalitnejsich chovou africkych cichlid.
a ty co robis? tiez ohovaras a klames, ze sa ti chce taketo sprostosti pisat do fora
petokalo píše:chalani ohovaranie vam ide super ten o kom pisete ma napriklad jeden z najlepsich a najkvalitnejsich chovou africkych cichlid.
kofola píše:Admin ja by som to uz nechal tak. To co pises je fakt. Ja mu vozim ryby a viem, ze na niektorych ma aj 300% cisty zisk, ale neviem o nikom inom, kto by ich odo mna zobral v takom pocte, takze nemam inu moznost. Kazdy kto mu vozi ryby o tom vie - otazne je ci to chovatelovi vadi alebo nie. Mozno ze keby som mal pociatocny kapital, tak postavim taktiez velku chovnu a budem mat po case podobne praktiky. Obchod je obchod. To, ze o tom nevedia zakaznici je uz ina vec, ale vsetko je otazkou konkurencie. OT - ja napr. nadavam na slovenskych mobilnych operatorov, pretoze viem ake nevyhodne sluzby su tu v porovnani so zahranicim, X ludi je spokojnych s ich naj pausalmi pretoze nevedia ze to moze byt aj lepsie.
Jusko - mozno mas pravdu, ukaze cas. Krmivo som s nim nikdy neriesil a ani nemienim.
discus píše:petokalo píše:admin z pezinka som uz objednaval O.S.I krmivo a odrbali ma takze je do lacnejsi zdroj ale nedoveruhodny. V bydci zaplatis viac ale mas kvaliu.
Nechcel som sa dodoho miesat ,ale musim . Ako ste mohli odomna kupovat osi spirulina pellets ked ho nemam ani v ponuke?
Krmivo som zatial neposlal nikomu koho nepoznam, beru ho odomna iba znami .
Tak poprosim pana anonyma aby nepisal klamstva.
Kto ma zaujem o krmiva OSI mozem doviest celu paletu za super ceny ,vozim ho ozaj iba ludom ktory si ho vyslovne zelaju, ja osobne ho v chovni ani nepouzivam ,aj pri mojej velkoobchodnej cene sa mi zda krmivo predrazene.
tlamovci.cz
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť