Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: 0.S.I. Spirulina Pellets

Poslaťod hladkyp » Štv 23. Jún 2011 19:23:17

že by som v sobotu prišiel autobusom?
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Reklama

Poslaťod discus » Štv 23. Jún 2011 19:24:00

petokalo píše:chalani ohovaranie vam ide super :claps: ten o kom pisete ma napriklad jeden z najlepsich a najkvalitnejsich chovou africkych cichlid.

a ty co robis? tiez ohovaras a klames, ze sa ti chce taketo sprostosti pisat do fora
Obrázok užívateľa
discus

Images: 4
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Poslaťod hladkyp » Štv 23. Jún 2011 19:26:12

discus píše:
petokalo píše:chalani ohovaranie vam ide super :claps: ten o kom pisete ma napriklad jeden z najlepsich a najkvalitnejsich chovou africkych cichlid.

a ty co robis? tiez ohovaras a klames, ze sa ti chce taketo sprostosti pisat do fora

Na každého raz príde a "spadne klec"
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod Rostratus » Štv 23. Jún 2011 19:42:30

Ahoj neber to ako útok na teba ani na toho "pána" z Bytče. Sú tu len spomenuté jeho skvelé praktiky. Bohužial ide aj cez mŕtvoly a neberie na nikoho ohľad.... Teraz si načrtol ďalšiu zaujímavú tému a to, že má "najkvalitnejšie" chovy cichlíd. Otázka znie, ako zistím, že má niekto najkvalitnejšie chovy, odchovy?

Tak, že má najčistejšie akvária? Alebo má najviac akvárií od všetkých chovateľov? Alebo má najširšiu ponuku cichlíd? Alebo kŕmi najdrahším krmivom aké existuje? Alebo podľa čoho to zistíme? Keď sa ho tak zastávaš čo ti ani neberiem, určite sa ti zdôveril ako dobrému kámošššovi, že veľa rýb poskupuje za facku a potom ich ďalej predáva a ešte väčšina jeho kvalitných odchovov niesú jeho odchovy. Ale to mu tiež neberiem, obchod je obchod a nikto nikomu nezakazuje kupovať a ďalej predávať hocičo. Ale nieje trošku podraz keď ti ukáže dospelé chovné kusy a predá ti "kvalitné odchovy" od niekoho iného nazvem to bežný chovateľ cichlíd a bude ti do očí tvrdiť, že sú to mladé tých rýb na ktoré sa kukáš u neho v chovni? Ale už sa začíname do hĺbky vraciať do minulosti.
.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod kofola » Štv 23. Jún 2011 19:58:24

Admin ja by som to uz nechal tak. To co pises je fakt. Ja mu vozim ryby a viem, ze na niektorych ma aj 300% cisty zisk, ale neviem o nikom inom, kto by ich odo mna zobral v takom pocte, takze nemam inu moznost. Kazdy kto mu vozi ryby o tom vie - otazne je ci to chovatelovi vadi alebo nie. Mozno ze keby som mal pociatocny kapital, tak postavim taktiez velku chovnu a budem mat po case podobne praktiky. Obchod je obchod. To, ze o tom nevedia zakaznici je uz ina vec, ale vsetko je otazkou konkurencie. OT - ja napr. nadavam na slovenskych mobilnych operatorov, pretoze viem ake nevyhodne sluzby su tu v porovnani so zahranicim, X ludi je spokojnych s ich naj pausalmi pretoze nevedia ze to moze byt aj lepsie.
Jusko - mozno mas pravdu, ukaze cas. Krmivo som s nim nikdy neriesil a ani nemienim.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod jusko » Štv 23. Jún 2011 20:06:45

kofola píše:Admin ja by som to uz nechal tak. To co pises je fakt. Ja mu vozim ryby a viem, ze na niektorych ma aj 300% cisty zisk, ale neviem o nikom inom, kto by ich odo mna zobral v takom pocte, takze nemam inu moznost. Kazdy kto mu vozi ryby o tom vie - otazne je ci to chovatelovi vadi alebo nie. Mozno ze keby som mal pociatocny kapital, tak postavim taktiez velku chovnu a budem mat po case podobne praktiky. Obchod je obchod. To, ze o tom nevedia zakaznici je uz ina vec, ale vsetko je otazkou konkurencie. OT - ja napr. nadavam na slovenskych mobilnych operatorov, pretoze viem ake nevyhodne sluzby su tu v porovnani so zahranicim, X ludi je spokojnych s ich naj pausalmi pretoze nevedia ze to moze byt aj lepsie.
Jusko - mozno mas pravdu, ukaze cas. Krmivo som s nim nikdy neriesil a ani nemienim.

Já som myslel, že tiež nemám inú možnosť a vidíš, neexistuje len on a to vyprodukujem určite viac rýb ako ty.
Dokiaľ má z Teba osoh, tak je kamoš no a potom Ťi dokáže povedať po telefóne také veci, čo by si nečakal - takže tak.
Ale stačilo - nech si žije svoj život, já si žijem svoj - já ho k svojmu životu nepotrebujem.
A nakoniec len toľko, že všetky ryby v mojich chovniach sú len moje odchovy - od nikoho ryby nevykupujem.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod Rostratus » Štv 23. Jún 2011 20:11:24

Ved ja sa tu ani nechcem vraciať, ale proste nedalo mi to. Nebudem tu uvádzať slovenských chovateľov, ale poznám viacerých z Českej republiky a keby som sa mal zamerať na to, kto má "akože" najkvalitnejšie odchovy tak z fleku poviem, že p. Dařbuján... ale to len na prvý dojem.

Ale predsa mi nedá ešte jednu poslednú otázku. Kto podľa vás, alebo teba Kofola má najkvalitnejšie odchovy? Ty Kofola, ujo z Bytče, Bechera, Foťko, Jusko ..... :think
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod kaho » Štv 23. Jún 2011 20:15:10

discus píše:
petokalo píše:admin z pezinka som uz objednaval O.S.I krmivo a odrbali ma takze je do lacnejsi zdroj ale nedoveruhodny. V bydci zaplatis viac ale mas kvaliu.

Nechcel som sa dodoho miesat ,ale musim . Ako ste mohli odomna kupovat osi spirulina pellets ked ho nemam ani v ponuke?

Krmivo som zatial neposlal nikomu koho nepoznam, beru ho odomna iba znami .

Tak poprosim pana anonyma aby nepisal klamstva.

Kto ma zaujem o krmiva OSI mozem doviest celu paletu za super ceny ,vozim ho ozaj iba ludom ktory si ho vyslovne zelaju, ja osobne ho v chovni ani nepouzivam ,aj pri mojej velkoobchodnej cene sa mi zda krmivo predrazene.

. :dance .ja som si uz tiez par veci z Pezinka objednaval,,vzdy mi prislo,to co som si objednal neposkodene a neuveritelnym obratom,ja som spokojny s tymto aqua obchodom... :yes
kaho

Images: 0
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Poslaťod kofola » Štv 23. Jún 2011 20:31:48

Vidis a ked si pozries web
Kód: Vybrať všetko
tlamovci.cz
tak tam sa neustale vadia H.Darbujan a M.Kraut. Obaja napisali nejaku tu knihu o akvaristike a obidvaja su dobri chovatelia. Taktiez jeden druheho obvinuju, ze nemaju svoje a kvalitne odchovy a podla mna bez vetra sa ani listok nepohne. Navyse si tam verejne vykrikuju nepekne veci zo sukromneho zivota.
Najlepsie odchovy? Ad Konings a Schupke :lol: .....asi sa neda komplexne povedat, ze ten a ten ma najlepsie odchovy. Niekto ma urcite lepsi jeden druh, dalsi ma krajsie jedince z ineho druhu.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod petokalo » Štv 23. Jún 2011 21:12:07

chalani vela chovatelou odkupuje ryby napr. aj jeden pan co tu ma prezentovanu chovnu odkupuje a napriklad som mu volal a za 3 cm ikoly ktore odkupil pitak 6,2 € . Ale kazdy ma svoj nazor a ja ho mam ja som z rybami co mam z bytce velmi spokojny samozrejme aj z krmivom
petokalo

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia