A ešte si skús pozrieť (ak si už náhodou nepozeral) túto tému, tiež by ti mohla pomôcť:
viewtopic.php?f=26&t=1878
čo k tomu dodať. Parádna veľká nádržka. Tiež ťa tu vítam a som rád, že je tu ďalší amerikánec... Ten stĺp máš zaujímavo "zakomponovaný" v nádrži. Celkom by ma zaujímalo, akým štýlom bolo lepené akvárium okolo toho stĺpa. To máš v časti stĺpu okolo stĺpa sklenený "komín"? Alebo ako to máš riešené. Kľudne si mohol hodiť aj link na podnik www.formaclub.skadmin píše::yes čo k tomu dodať. Parádna veľká nádržka. Tiež ťa tu vítam a som rád, že je tu ďalší amerikánec... Ten stĺp máš zaujímavo "zakomponovaný" v nádrži. Celkom by ma zaujímalo, akým štýlom bolo lepené akvárium okolo toho stĺpa. To máš v časti stĺpu okolo stĺpa sklenený "komín"? Alebo ako to máš riešené. Kľudne si mohol hodiť aj link na podnik, len škoda že na stránke nieje žiadne info o nádrži, alebo som si nevšimol.
- Kód: Vybrať všetko
www.formaclub.sk
P.S.: škoda, že som nevedel o tejto nádrži skôr. Išiel by som ju omrknúť naživo. Teším sa na ďalšie foto nádrže, hlavne na to, ako máš akvárko celé "obalené"
perchess píše:A ešte si skús pozrieť (ak si už náhodou nepozeral) túto tému, tiež by ti mohla pomôcť:
viewtopic.php?f=26&t=1878

Walcott píše:Parádna nádrž, vidieť to naživo to musí byť zážitok. Podľa mna to je tiež riešené nejakým skleneným komínom okolo ktorého je nalepené nejaké 3D pozadie?

nech sa dari
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia