A ešte si skús pozrieť (ak si už náhodou nepozeral) túto tému, tiež by ti mohla pomôcť:
viewtopic.php?f=26&t=1878
www.formaclub.sk
admin píše::yes čo k tomu dodať. Parádna veľká nádržka. Tiež ťa tu vítam a som rád, že je tu ďalší amerikánec... Ten stĺp máš zaujímavo "zakomponovaný" v nádrži. Celkom by ma zaujímalo, akým štýlom bolo lepené akvárium okolo toho stĺpa. To máš v časti stĺpu okolo stĺpa sklenený "komín"? Alebo ako to máš riešené. Kľudne si mohol hodiť aj link na podnik, len škoda že na stránke nieje žiadne info o nádrži, alebo som si nevšimol.
- Kód: Vybrať všetko
www.formaclub.sk
P.S.: škoda, že som nevedel o tejto nádrži skôr. Išiel by som ju omrknúť naživo. Teším sa na ďalšie foto nádrže, hlavne na to, ako máš akvárko celé "obalené"
perchess píše:A ešte si skús pozrieť (ak si už náhodou nepozeral) túto tému, tiež by ti mohla pomôcť:
viewtopic.php?f=26&t=1878
Walcott píše:Parádna nádrž, vidieť to naživo to musí byť zážitok . Podľa mna to je tiež riešené nejakým skleneným komínom okolo ktorého je nalepené nejaké 3D pozadie?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 20 hostia