ups...vidis, ja som si nevsimol, som myslel ze to su decibely...
a vdaka za link
Trochu som rozmyslal, a pracovne sa zatial pohravam s napadom urobit rohove 3D polystyrenove pozadie za ktore by sa skryl filter aj ohrievac. Planoval som to tak, ze by som nedal pozadie az uplne ku dnu, ale povedzme 5-7 cm od dna a tym by bol dostatocny priestor na nasavanie vody. Dieru pre vypustovu hadicu samozrejme urobim hore. Dufam, ze chapete z toho chabeho opisu ako to myslim, pokusil som sa prilozit aj nacrt, ale kedze neviem ani trosku kreslit v paintbrushi, tak sa prosim nepotrhajte smiechom (cervene je pozadie, modry gebuz s ciernou gulou filter a to zelene cudo s modrym cudlikom chce byt kus ohrievaca...).
Otazka je, ci to bude dostatocne efektivne riesenie (nasavanie vody, bezpecnost pre ryby) a ci to ma zmysel s tym ohrievacom- teda, ci to bude vyhrievat vodu v celom akva, alebo mi to len prehreje tu malu cast za pozadim...
A aky prietok nastavit na cerpadlo? Bude stacit 300l/hod? "Nevymyje" mi prilis ilny prietok z toho akvacitu vsetky bakterie? (okej, to je pravdepodobne velmi smiesna otazka, ale ja som bio filtraciu nikdy neriesil este, tak preto take hlupe otazky
)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.