Pekná nádrž, vkusne zariadená Ja osobne by som tam nedával ázijské rastliny, keď to má byť južná amerika, tak by som dal niečo z tej oblasti.
Ešte jedna otázka: tie korene máš ako prichytené na pozadie - prilepené silikónom, alebo nejako ináč?
RobertS píše:Ja som choval discusi,moje skúsenosti snimy sú dosť rozpačité,moje rady sú: dávať pozor na dusičnany,odkalovať pravidelne dno, Disky sú najradšej v mäkej vode ale nevadí im ani neutrál,daj do akva (máš ako vidím) korene.Ja som dokonca zmäkčoval vodu cez anex-katex,Ph som stahoval s kyselinou fosforečnou a podarilo sa mi odchovať zopár jedincou.Mne žrali len živú alebo mrazenú potravu (patentky) v žiadnom prípade im nesmieš dať nitenky!!!.S chorobami som mal aj tak dosť trápenia,vždy sa niečo našlo.Je to veľmi náročná ryba ale ako sa vraví ,kráľ akvárií.Nuž držím ti palce.
perchess píše:Pekná nádrž, vkusne zariadená Ja osobne by som tam nedával ázijské rastliny, keď to má byť južná amerika, tak by som dal niečo z tej oblasti.
Ešte jedna otázka: tie korene máš ako prichytené na pozadie - prilepené silikónom, alebo nejako ináč?
bobo242 píše:perchess píše:Pekná nádrž, vkusne zariadená Ja osobne by som tam nedával ázijské rastliny, keď to má byť južná amerika, tak by som dal niečo z tej oblasti.
Dik, povod rastlin som moc neriesil, ale mam tam aj valisnerie ! . Skor mi islo o to, dat tam nejake na tie korene, aby som mal volne dno..ked ti vadia azijske, ake americke by si dal ty? Nie som ziadny odbornik na rastliny a s tymito mam celkom dobre skusenosti, ale necham si poradit..Korene su na pricuckach, takze to mozem kedykolvek rozburat a poskladat inac.
bobo242 píše:ad piesok, preco pevne nervy? bordel sa drzi na povrchu piesku a je lahsie ho odsat ako zo strku..akurat obcas nasajes aj nejake to zrnko, s tymto mam bohate skusenosti a vobec to neni problem.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 30 hostia