Stero malawi... ( Stero)

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
26
93%
2
1
4%
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
1
4%

Celkom hlasov : 28

Re: Stero malawi... ( Stero)

Poslaťod Stero » Štv 10. Feb 2011 19:31:48

Neboj jonathane žiadne zatratenie sa nekoná :hand . Tvoje radi si Vážim a preto ich rád vždy prijmem. No dúfam že samec bude jeden. Ta farebnosť sa ukáže časom. Aj ja počítam že vyfarbenie môže prísť tak najskôr v lete - koncom leta to už by mal mať práve cca 14-15cm. Jedno je ale iste a to že 1 z nich má v tlame ikry. Nemám v pláne ju odloviť a tak to nechám na prírodu.
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Reklama

Poslaťod Byk1984 » Pia 11. Feb 2011 12:48:32

Tak tie moje maju asi 7-8cm takze asi skoro na vytieranie.Ale tiez to je tak na risk,ze len tri som si kupil.Tak som zvedavy co s toho bude :-)
A Sciaenochromisy nemas??Mlade myslim.Alebo aj vecsie kusy na predaj???
Byk1984

Images: 2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod peter-trnava » Uto 12. Apr 2011 10:29:18

admin píše:Ďakujem Vám za Vaše reakcie. Som potešený že sa Vám aq páči . Mojou snahou bolo prispôsobenie pozadia aby ladilo ku kameňom. Preto som pri postupe výroby pozadia išiel svojou vlastnou cestou a to tak že som si najprv z polystyrénu vyrezal hrubý profil kameňov ( ako vzor mi slúžili kamene ktoré som mal pripravené do aq - vydno ich na obr. poly) a potom šmirgľom obrúsil na obliny také ako majú skutočné kamene. Následne som ich lepil na polystyrén ktorí slúžil ako základ. Zároveň je vo vnútri medzi umelými skalami a základom vytvorená sieť jaskýň. Tak isto som vytvoril jeden väčší kameň ktorý som zamýšľal umiestniť tak že budú pod nim môcť ryby plávať( oprel a prilepil som ho o pozadie a na spodok o dno). Vďaka tomuto sa mi podarilo vytvoriť v aq dva teritória. ................ Pre potočné sivé kamene som sa rozhodol z dvoch dôvodov za prvé nechcel so tam kamene s ostrými hranami aby som čo najviac eliminoval možnosť poranenia a za druhé bol by som rád keby mi obrástli pekne riasou na čo sa mi videla bielo sivá farba najvhodnejšia. ............

Super napad, aj ja planujem urobit celu dekoraciu ako PU kamene s jadrom z kamena. Proste "openim" kamen, oreziem do pozadovaneho tvaru a povrchovo upravim rovnako ako pozadie. Paci sa mi ked je to farebne jednotne. Okrem toho vyrazne znizim hmotnost kamenov. Teoreticky som vypocital hmotnost kamena a objem peny tak aby to vo finale neplavalo :lol:
Vyzvou je aby to vyzeralo prirodzene, idem hladat inspiraciu :cool
Obrázok užívateľa
peter-trnava

Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia