admin píše:Ďakujem Vám za Vaše reakcie. Som potešený že sa Vám aq páči . Mojou snahou bolo prispôsobenie pozadia aby ladilo ku kameňom. Preto som pri postupe výroby pozadia išiel svojou vlastnou cestou a to tak že som si najprv z polystyrénu vyrezal hrubý profil kameňov ( ako vzor mi slúžili kamene ktoré som mal pripravené do aq - vydno ich na obr. poly) a potom šmirgľom obrúsil na obliny také ako majú skutočné kamene. Následne som ich lepil na polystyrén ktorí slúžil ako základ. Zároveň je vo vnútri medzi umelými skalami a základom vytvorená sieť jaskýň. Tak isto som vytvoril jeden väčší kameň ktorý som zamýšľal umiestniť tak že budú pod nim môcť ryby plávať( oprel a prilepil som ho o pozadie a na spodok o dno). Vďaka tomuto sa mi podarilo vytvoriť v aq dva teritória. ................ Pre potočné sivé kamene som sa rozhodol z dvoch dôvodov za prvé nechcel so tam kamene s ostrými hranami aby som čo najviac eliminoval možnosť poranenia a za druhé bol by som rád keby mi obrástli pekne riasou na čo sa mi videla bielo sivá farba najvhodnejšia. ............
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 55 hostia