vladko píše:ku kamenom .. vie niekto kde sa da nazbierat vapencovy zvetraly kamen alebo "lavovy" kamen ? take ako maju v hornbachu ci baumaxe? hladam okolie Kosic dakujem
(da sa uz som tak bol len si neviem spomenut kde to bolo)
Matej píše:Akurat sa chystam pridat nejake 2-3 vacsie kamene do akvarka, mam na zahrade peknu zasobu tak pouzijem to Netreba to vyvvarit? Tie co som daval na zaciatku som nechal v savovom kupeli par dni a potom som ich riadne oplachoval, ale savo teraz nepouzijem ked uz mam v akvarku ryby. Staci ked tie kamene oplachnem vo vode a ocistim kartacom? Bojim sa aby som tam nieco nezavliekol.
mlaka píše:Dobrý typ je to kamenárstvo alebo záhradníctvo.
peter-trnava píše:Matej píše:Akurat sa chystam pridat nejake 2-3 vacsie kamene do akvarka, mam na zahrade peknu zasobu tak pouzijem to Netreba to vyvvarit? Tie co som daval na zaciatku som nechal v savovom kupeli par dni a potom som ich riadne oplachoval, ale savo teraz nepouzijem ked uz mam v akvarku ryby. Staci ked tie kamene oplachnem vo vode a ocistim kartacom? Bojim sa aby som tam nieco nezavliekol.
Savo na dezinfekciu vody (studne a pod, mylsim ze ma cerveny vrchnak) je idealne na dezinfekciu kamenov, po dokladnom oplachnuti rybam nic nehrozi.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 44 hostia