pigeon píše:no teraz uz darmo by som to chcel odfotit teraz by si to na fotke neuvydel ako som tam vlepil tie listy nevydno tu podstatu,mna to ani nenapadlo ze to odfotit,mohol som to pred tym odfotit.vobec neviem si predstavit co s tim moze byt toto sa mi este nestalo,minule som bol v akvaristike tu u nas a tam hovoril majitel tej akvaristiky ze aj on m,a jedno 350l aqua a ze aj jemu prednu stenu oduva (alebo ako to nazvat)vravel ze sklo pracuje ci co.....
Sak moze sa ohnut, uz sme ti to napisali dvaja, normalne sa sklo ohne ked je moc tenke a moc dlhe na ten tlak co tam ta voda generuje. Tak isto ako ked si zoberies dost dlhy kus skla a zatlacis tak sa najskor trosku ohne az potom praskne. Ale to ti nespravi len tak zrazu ze sklo sa casom unavi tak sa viduje, to je kravina. Takze bud to bolo hned zle spravene a ohnute a len si si to nevsimol alebo si sa na to zle pozrel a bol to nejaky klam.
Ako extremna moznost ma napada ze ti povoluje silikonovy spoj v strede toho akvaria, tym padom tlak vody zacina to sklo ohybat, pretoze je moc tenke na tu velkost .... ale zase 8cka sklo to uz by nemalo robit taky viditelny ohyb na tak malej ploche ... cele je to nejake divne.