vypukla zadna stena aqua.co s tym?

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: vypukla zadna stena aqua.co s tym?

Poslaťod Matej » Uto 29. Mar 2011 22:46:46

pigeon píše:no teraz uz darmo by som to chcel odfotit teraz by si to na fotke neuvydel ako som tam vlepil tie listy nevydno tu podstatu,mna to ani nenapadlo ze to odfotit,mohol som to pred tym odfotit.vobec neviem si predstavit co s tim moze byt toto sa mi este nestalo,minule som bol v akvaristike tu u nas a tam hovoril majitel tej akvaristiky ze aj on m,a jedno 350l aqua a ze aj jemu prednu stenu oduva (alebo ako to nazvat)vravel ze sklo pracuje ci co.....

Sak moze sa ohnut, uz sme ti to napisali dvaja, normalne sa sklo ohne ked je moc tenke a moc dlhe na ten tlak co tam ta voda generuje. Tak isto ako ked si zoberies dost dlhy kus skla a zatlacis tak sa najskor trosku ohne az potom praskne. Ale to ti nespravi len tak zrazu ze sklo sa casom unavi tak sa viduje, to je kravina. Takze bud to bolo hned zle spravene a ohnute a len si si to nevsimol alebo si sa na to zle pozrel a bol to nejaky klam.

Ako extremna moznost ma napada ze ti povoluje silikonovy spoj v strede toho akvaria, tym padom tlak vody zacina to sklo ohybat, pretoze je moc tenke na tu velkost .... ale zase 8cka sklo to uz by nemalo robit taky viditelny ohyb na tak malej ploche ... cele je to nejake divne.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod Nawi » Str 30. Mar 2011 19:57:21

ono mne sa to aj zda ze to aqua je nejako odflaknute zlepene,no uvidim nalepil som tam tie listy ak budem vydiet ze sa posunuli tak ho okamzite vypustim a budem to riesit kupou noveho,sice tak ci tak to chcem riesit kupou noveho aqua,no len dnes som prikladal metrove pravidko k vsetkym akvariam co mam a na jednom akva som tiez zbadal ohnute sklo,teraz sa jedna o prednu stenu,0,8cm sklo cca 150l a to aqua som kupil asi pred mesiacom a je cisto nove.tiez som vlepil listi a uvidim co bude ked tak ho pojdem reklamovat.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod mlaka » Štv 31. Mar 2011 20:06:54

Keď budeš robiť to akvárko, radšej hrúbku skla trochu predimenzuj a budeš mať pokoj - ja mám na dĺžku akvárka 130 cm hrúbku skla 10mm a pohode ( zatiaľ ) :shock:
Obrázok užívateľa
mlaka

Images: 15
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod Nawi » Štv 31. Mar 2011 20:35:28

no ano uvidim co bude.diky za rady chalanií
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 41 hostia