No ked chces druhy ktore si spominal tak ja by som skusil nieco taketo, islo by mi hlavne o co najvacsiu druhovu pestrost :
- mas velke dno takze kludne by som si dal dva druhy snekacov, na jednu stranu similisy alebo multifasciatusy, su na pohlad skoro rovnake cize si vyber ktory, na druhy koniec akvaria mozes skusit trebars nejaky vacsi druh, lamprologus ocelatus gold napriklad ... druhov je viacero na vyber
Ale nadal by som az 20 ale tak po 5-6 z kazdeho druhu - tych ocelatusov aj menej.
- calvusy si mozes tiez dat dajme tomu tiez dva druhy, z kazdeho par - gold head a black pectoral
- julidochromisy - tam suhlasim s bykom, 2-3 pary tam budu stacit, akurat ze to pri mladych nevyberies cize bud na nahodu alebo ako ti radil, viac kusov a potom preriedit ked sa bude dat urcit pohlavie
- cyprichromis alebo paracyprichromis bude do stlpca dobra ryba, tam ti vojde pekne hejno, daju sa niekedy najst aj albino verzie, to by som skusil pomiesat s normalnymi
- co by si povedal este na nejake Neolamprologus pulcher? zopar kusov by tam voslo ak nedas moc tych paracyprichromisov
- a k tomu samozrejme nejake prisavniky -mozes zase skusit napriklad klasicke tmave a gold pomiesat
Myslim ze toto by vyzeralo velmi dobre, uz len doladit pocty