Jakou barvu tapety na pozadí...

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Jakou barvu tapety na pozadí...

Poslaťod Jirkaa » Uto 17. Nov 2009 21:18:44

kofola píše:A tiez neviem ako by si si poradil, keby si chcel vylovit ryby a zavadzali by ti korene. ;)

sem zvedavej jak ted budu lovit ty mlade :D :D !! :D
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod Belial » Str 18. Nov 2009 17:20:44

No ja keď som odlovoval ostriežiky purpurové a nechcel som si komplet rozhádzať akva tak som ich lákal na potravu... Ale aj tak som ich lovil asi týždeň a nadával som jak pohan.
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod Jirkaa » Str 18. Nov 2009 18:49:51

Belial píše:No ja keď som odlovoval ostriežiky purpurové a nechcel som si komplet rozhádzať akva tak som ich lákal na potravu... Ale aj tak som ich lovil asi týždeň a nadával som jak pohan.

no to ja asi taky budu delat :D :D .....
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod ollisvk » Pon 07. Dec 2009 15:01:49

dnes osm sa konecne odhodlal dat tapetu, ziadne rastlinky ktore mi pridu gicovo ale tapeta otocena opacne- modre pozadie, to nie je vsetko, dal som si poslat zo Slovenska osvedceny filter lebo tieto v nemecku ma sklamali, a mam pocit ze moje trapenie ze ryby sa skyrvali sa vyriesilo, vzduchove bublinky ktore prska filter sa rozrazaju o zadnu stenu a tiahnu sa nou pozdlz celeho akvaria, to predtym filter kupeny v nemecku nerobil. co by som sa chcel opytat, bielu trubicu osvetlenia mam dat dopredu alebo dozadu aby vyniklo pozadie. alebo pridat ste nejake vysoke tufove skaly?
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
ollisvk

Images: 0
Been thanked: 0 time

Poslaťod Jirkaa » Str 09. Dec 2009 16:16:58

podle me je proste nejlepsi cerna tapeta ... vsechno to lepe vynikne :)
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod Stero » Uto 15. Dec 2009 12:40:43

Ja som natieral epo 1200 s prímesov svetlo sivej a hnedej farby. Do akva som plánoval potočne sivé kamene a chcel som aby to ladilo a aby to malo v princípe rovnaké podmienky pri riasení. Myslím že dôležitá je vlastná predstava a hlavne ostatne dekorácie (kamene, piesok) a ešte biotop.
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod vladko » Štv 30. Dec 2010 22:44:50

ollisvk píše:dnes osm sa konecne odhodlal dat tapetu, ziadne rastlinky ktore mi pridu gicovo ale tapeta otocena opacne- modre pozadie, to nie je vsetko, dal som si poslat zo Slovenska osvedceny filter lebo tieto v nemecku ma sklamali, a mam pocit ze moje trapenie ze ryby sa skyrvali sa vyriesilo, vzduchove bublinky ktore prska filter sa rozrazaju o zadnu stenu a tiahnu sa nou pozdlz celeho akvaria, to predtym filter kupeny v nemecku nerobil. co by som sa chcel opytat, bielu trubicu osvetlenia mam dat dopredu alebo dozadu aby vyniklo pozadie. alebo pridat ste nejake vysoke tufove skaly?

ahoj ja som to riesil tu a je tu aj video a to rozhodlo :) viewtopic.php?f=17&t=1329
a AQ je tu viewtopic.php?f=17&t=1329&start=20
coskoro davam 300vku do poriadku a tam davam len ciernu :) a trubicu ? vyskusaj ju premiestnit dopredu dozadu alebo dostredu podla toho ako budes mat kamene uvidis ako ti to bude sediet mne napr pri obyc. bielej trubici (kuchynskej provizorium) ryby su vyfarbene v tieni :( ale zas mam aspon ake take svetlo.
o par dni budem pridavat foto :)
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod SSimon » Ned 30. Jan 2011 21:32:27

kde ste prosim Vas kupili tapetu ciernu? v papiernictve maju len taku obycajnu ze lepiva cast je asi biela,a ja nechcem lepit vnutro akvaria. ci je to lepsie? ma to tak niekto? skor by som chcel foliu lepiacu zo strany ciernej farby.. Baumax?
Obrázok užívateľa
SSimon

Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod vladko » Ned 30. Jan 2011 21:40:07

SSimon píše:kde ste prosim Vas kupili tapetu ciernu? v papiernictve maju len taku obycajnu ze lepiva cast je asi biela,a ja nechcem lepit vnutro akvaria. ci je to lepsie? ma to tak niekto? skor by som chcel foliu lepiacu zo strany ciernej farby.. Baumax?

baumax alebo hornbach .. a lep ju zvonku :)efekt ten isty
na aku vysku potrebujes lebo ja som kupil na vysku 70 len v baumaxe
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod Rostratus » Ned 30. Jan 2011 21:40:34

Tie samolepiace tapety čo sa predávajú v papiernictve sú čierne z obidvoch strán, keď to budeš nalepovať daj si záležať na nalepení, aby si nemal vzduchové bublinky medzi sklom a tapetou.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia