kofola píše:A tiez neviem ako by si si poradil, keby si chcel vylovit ryby a zavadzali by ti korene.
sem zvedavej jak ted budu lovit ty mlade !!
kofola píše:A tiez neviem ako by si si poradil, keby si chcel vylovit ryby a zavadzali by ti korene.
Belial píše:No ja keď som odlovoval ostriežiky purpurové a nechcel som si komplet rozhádzať akva tak som ich lákal na potravu... Ale aj tak som ich lovil asi týždeň a nadával som jak pohan.
ollisvk píše:dnes osm sa konecne odhodlal dat tapetu, ziadne rastlinky ktore mi pridu gicovo ale tapeta otocena opacne- modre pozadie, to nie je vsetko, dal som si poslat zo Slovenska osvedceny filter lebo tieto v nemecku ma sklamali, a mam pocit ze moje trapenie ze ryby sa skyrvali sa vyriesilo, vzduchove bublinky ktore prska filter sa rozrazaju o zadnu stenu a tiahnu sa nou pozdlz celeho akvaria, to predtym filter kupeny v nemecku nerobil. co by som sa chcel opytat, bielu trubicu osvetlenia mam dat dopredu alebo dozadu aby vyniklo pozadie. alebo pridat ste nejake vysoke tufove skaly?
SSimon píše:kde ste prosim Vas kupili tapetu ciernu? v papiernictve maju len taku obycajnu ze lepiva cast je asi biela,a ja nechcem lepit vnutro akvaria. ci je to lepsie? ma to tak niekto? skor by som chcel foliu lepiacu zo strany ciernej farby.. Baumax?
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia