, ona už bude vedieť, kedy ich vypustiť
, ona už bude vedieť, kedy ich vypustiť
Znamena to ze sa maju u teba dobre, je to super pocit, ze? ci ich vyklepat alebo nie, je otazka ktoru si musis zodpovedat sam. ak chces odchovat mlade, nemas moc na vyber a musis ju vyklepat. tak na cca 3.den. ja som raz isiel na 4. a uz bolo neskoro..nemal som co vyklepat. ak tomu chces nechat volny priebeh a nechat to na prirodu, jedneho dna zrazu nebudes mat nosiacu samicu..bohuzial ale je to tak. co sa tohto tyka, budem skusat nevyklepavat nosiacu samicu a prelovim ju do 80 l akva, kde bude sama, uvidim ci to bude fungovat. teoreticky by malo. ak by si sa rozhodol vyklepat, tak potrebujes tlamku, resp nieco co by ju nahradilo, napr ja som pouzil porodnicku pre zivorodky, nie zo sietky ale z plastu s dierkami. ked chces mozem rozviest dalej..
? Teraz uz cele AQ hladuje druhy den, este urcite zajtra necham hladovku a mozno v sobotu zacnem mierne krmit, ale len granulami, alebo vlockami. Co vy na to?
, t.j. mozno to nevydrzim/nechcem o ne prist
, ale chcel by som aby sa v tlame matky vyvinuli aspon chvostiky a hlavicky
. Potom uz by to v inkubatore nemal byt problem... Je to fakt dilema, vyklepat alebo nie, ale podla mna vyklepavaju skoro vsetci chovatelia frontikov tak na 95%, skor vynimocne to nechavaju na samicu. Mozno aj ja to tak raz necham, ale teraz este nie. kiLLt píše:pigeon píše:gratulujem k vyteru,no ja by som tiez ikry vyklepal,su to dost vzacne ryby cize bola by skoda mladych...
P.S.
kofola tie moje frontosy co si mi v sobotu poslaL SU PREKRASNE....z prva boli plache no teraz su v pohode.dikyprikladam foto
Si si isty ze su to origos burundi?
Ak sa nemylim burundi by mala mat len 6 pruhov a ja tam vidim dve co maju pruhov 7 a jedna do konca ten jeden len do poli
, akokolvek sa rozhodnes, drzim palce.jaro píše:Je to fakt dilema, vyklepat alebo nie, ale podla mna vyklepavaju skoro vsetci chovatelia frontikov tak na 95%, skor vynimocne to nechavaju na samicu.

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia