Blade-o píše:neviete mi povedat kde by som sa dozvedel co najviac o osvetleni? myslim ake svetlo je najlepsie na aky biotop alebo ako spravne nasvietit akvarko
nikto nevie s tymto poradit?
Blade-o píše:neviete mi povedat kde by som sa dozvedel co najviac o osvetleni? myslim ake svetlo je najlepsie na aky biotop alebo ako spravne nasvietit akvarko
Blade-o píše:Blade-o píše:neviete mi povedat kde by som sa dozvedel co najviac o osvetleni? myslim ake svetlo je najlepsie na aky biotop alebo ako spravne nasvietit akvarko
nikto nevie s tymto poradit?
Blade-o píše:cize nic take konkretne o nasvieteni nieje?
admin píše:Niečo podobné som riešil aj pre svoju zostavu 2 akvárií, obidve 260tky. Je to zložitejšie.
Či sa vám to páči, alebo nie to musíte sami posúdiť
dudo354 píše:admin píše:Niečo podobné som riešil aj pre svoju zostavu 2 akvárií, obidve 260tky. Je to zložitejšie.
Či sa vám to páči, alebo nie to musíte sami posúdiť
Trocha som pozadu ale admin klobut dole. Mas to nadherne spravene aspon mne sa to osobne dost paci. Ja som planoval taketo nieco spravit zo 450l akva ale v panelaku by to bolo asi dost ryskantne. Uz len z toho dovodu ze celkova vaha by presiahla asi 1000kg. Akva mam pri nosnej priecke ale aj tak . . .
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 43 hostia