bobo242 - ja nerobim vsetko po svojom akvarko je zalozene od stvrtku a vsetko som mal pustene voda je tam super tepla(25 C pre cichlidy si myslim ze to staci
) ja nerobim vsetko po svojom chcel som jednoducho vyskusat raka
v akvaristike mi radil normalny clovek co zaklada aj morske akvaria takze rozumie sa tomu az az a je to jeho obchod
( a este tie rybky a raka som kupil na burze !! takze len z vlastneho rozhodnutia)
radil mi ze pre male cihlidy sami neoplati tam davat piesok ze to mam nechat len hole !
keby chcel namne zarabat tak mi povie ze ano kup si ho !
lebo som si ho aj chcel kupit
aj som si pytal len ma odtoho odhovoril
a potom som si povedal ze naco tie cichlidy ked su to narocnejsie ryby ze skusim nieco na zaciatok ako gubky ,neonky
ako vidim stale ma len kritizujes a niesom blbec nevidim sa jednoducho dotoho tak hlboko !
a teraz to chce sestra zariadovat (podotykam nieje to decko
)
gupky dam niekde inde .Zajtra ide kupit pre cichlidy co predavaju je to nieco medzi pieskom a strkom
hadam sa nemusim aj s tym svami radit ked je to pre cichlidy a vypitam si na 30 L akvarko
dotoho dam par rastlin viem ze to zere(ten rak aj ryby) ale nechcem to hole a tam bude ten rak
a myslym si ze nechyti nic lebo stale je nadne a len cisti a chodi po dne
niesom nejaky blbec ale jednoducho nechcem cakat rok,dva pokedy si to komplet nastudujem a mozno ma to prestane aj bavyt
potom sem pridam fotky hadam ma za tie 2 cichlidy neukamenujete .
tato sprava patri aj pre
tomas120a Dakujem za vase rady neboli zbytocne !