Jirkaa píše:nechapu proc kazdy resi ze mu koren barvi vodu ... sak je to prirozene .. akorat proste vymenite jednou za 14 dni misto 20% .. 30% vody a je to ... stejne koren pokud barvi a je kvalitni tak bude barvit treba 2 roky
neoac píše:Jirkaa píše:nechapu proc kazdy resi ze mu koren barvi vodu ... sak je to prirozene .. akorat proste vymenite jednou za 14 dni misto 20% .. 30% vody a je to ... stejne koren pokud barvi a je kvalitni tak bude barvit treba 2 roky
čau Jirka, mne ten koren ani nejak nefarby vodu, ibaže ked ho niekedy vytiahnem tak ma taky povlak na sebe, neviem ako by som to presne nazval, ked ho potom čistim kefou tak ho možem drhnut do nekonečna- prirovnal by som to ku kave čo ti ostane na dne pohara tak nejak to vyzera
Jirkaa píše:proste nejlepsi koreny jsou z ovocnych stromu (jablko , hruska ... atd...)
neoac píše:taky jemny tmavo hnedy až čierny hej bude to z toho dreva ako by sa zoztapal alebo odhnival na povrchu ale da sa to vydrhnut kefou a potom je zasa čisty a je pekne stale tvrdy
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 71 hostia