buber píše:uff, nejde mi o peniaze, ale akvarium mam už pekne dlho zabehnute a nechel by so ho prerabat, a cichlidy sa mi nedavno zapačili preto sa tu pytam čo by ste mi odporučili. Neviete mi odporučit neakeine ryby ktorím by vyhovovalo moje akvarium? ( Fotka je v albume, ospravedlnujem sa ,myslel som že ju prida sem )
buber píše:nevadí že na dne mam kamienky a nie piesok? a vobec čo hovorite na moje akvarium? mohol by som v nom mat tie šnekače? dakujem
buber píše:uff, nejde mi o peniaze, ale akvarium mam už pekne dlho zabehnute a nechel by so ho prerabat, a cichlidy sa mi nedavno zapačili preto sa tu pytam čo by ste mi odporučili. Neviete mi odporučit neakeine ryby ktorím by vyhovovalo moje akvarium? ( Fotka je v albume, ospravedlnujem sa ,myslel som že ju prida sem )
Belial píše:
Ahoj, tak malé cca 3cm cichlidy hádam ani nie sú. Daj si tam nanajvýš párik ramiréziek a nejaké tetry. To akva má na viacej alebo väčšie cichlidy malé dno.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia