Ahojte založil som túto tému (ak sem nepatri tak ju prosím dajte na spravne miesto) na základe toho že som veľmi zvedavý človek
Po roku čo som tu registrovaný som si všimol jednú vec.
Viem to aj podľa seba ale všimli ste si že tak 80% príspevkov v tom to fóre ohľadom novozaložených AQ konkrétne myslím fotky nie su staršie ako mesiac od založenia ?
ja by som veľmi rád videl niektoré nárdže tak po pol roku, po roku od založenia ...
Je tu veľa prispievateľov napr aj ja, kde som založil tému o novom AQ, debatoval som vo veľkom o možnom aj nemožnom, po napustení a vpustení rýb keď AQ bolo ešte pekné čisté bez rias, keď piesok bol ešte pekný bieli a bez usadenín som dával novú fotku jednu za druhou ale potom keď už AQ bolo po zábehu a už nebolo pekné čiste ani voda už nebola pekná číra (v mojom prípade hraje rolu aj koreň ktorý tam mám tak že voda je trocha do hneda) keď piesok už nebol pekný cistý a bol miestami pokrytý h... tak to som už potom nefotil a nepridával som ďalšie fotky ... nechýba vám to ?
Je tu malo prispievateľom ktorý ako sa hovorí v dobrom aj v zlom dávajú pravidelne fotky nap. Malawi zo Severu - ten tu občas dá fotku akú koľvek alebo admin to je to iste ...
Nadruhej strane je veľa prispievateľov ktorý odfotia novozaloženú nádrž a potom nič, v pameti mám (nechcem sa nikoho dotknúť) AQ od Heňa, pamatám si že tam mal naskladanú peknú "bytovku" z bridlice (ak to bol iný kameň tak sa ospravedlňujem) radili mu aby to zrušil ... to by som aj odporučal ale videl potom niekto nejakú fotku ako to vyzerá po tej to zmene ? myslím že tá téma končila nejakou fotkou filtra a molitánu a ďalej nič ...
Pritom tu Heňo funguje bezproblemov ďalej rádí dáva svoje myšlienky a názory ďalšim chovateľom a to je super ja som taky isty a robím to iste (Heňo prepáč ak som sa ťe dotkol toto nebol môj zámer a ak ano tak sa ti ospravedlňujem)
Ale uvažte nechybajú vám tie fotky ? myslím si že viacery by chceli vidiet moje AQ po roku fungovania ale žiaľ neuvidia lebo som tam nedal žiadnu aktuálnu fotku a je tu viac nádrži ktorých hystoria tak to končí...
Myslim si že je to asi tým že keď je to nové je to pekné všetci to chvávia keď tak niekto niečo poradi a všetko je OK, ale potom už nič žiadne nové fotky o zdaroch alebo nezdaroch,
myslím si že potom sa začnú obavať možnej kritiky a tu je ten problém podľa mňa a asi aj moj prípad...