Vaše nádrže - aktualizovanie fotografií

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Vaše nádrže - aktualizovanie fotografií

Poslaťod Rasto_2001 » Pon 13. Dec 2010 22:43:52

Ahojte založil som túto tému (ak sem nepatri tak ju prosím dajte na spravne miesto) na základe toho že som veľmi zvedavý človek :-D

Po roku čo som tu registrovaný som si všimol jednú vec.
Viem to aj podľa seba ale všimli ste si že tak 80% príspevkov v tom to fóre ohľadom novozaložených AQ konkrétne myslím fotky nie su staršie ako mesiac od založenia ?
ja by som veľmi rád videl niektoré nárdže tak po pol roku, po roku od založenia ...
Je tu veľa prispievateľov napr aj ja, kde som založil tému o novom AQ, debatoval som vo veľkom o možnom aj nemožnom, po napustení a vpustení rýb keď AQ bolo ešte pekné čisté bez rias, keď piesok bol ešte pekný bieli a bez usadenín som dával novú fotku jednu za druhou ale potom keď už AQ bolo po zábehu a už nebolo pekné čiste ani voda už nebola pekná číra (v mojom prípade hraje rolu aj koreň ktorý tam mám tak že voda je trocha do hneda) keď piesok už nebol pekný cistý a bol miestami pokrytý h... tak to som už potom nefotil a nepridával som ďalšie fotky ... nechýba vám to ?
Je tu malo prispievateľom ktorý ako sa hovorí v dobrom aj v zlom dávajú pravidelne fotky nap. Malawi zo Severu - ten tu občas dá fotku akú koľvek alebo admin to je to iste ...

Nadruhej strane je veľa prispievateľov ktorý odfotia novozaloženú nádrž a potom nič, v pameti mám (nechcem sa nikoho dotknúť) AQ od Heňa, pamatám si že tam mal naskladanú peknú "bytovku" z bridlice (ak to bol iný kameň tak sa ospravedlňujem) radili mu aby to zrušil ... to by som aj odporučal ale videl potom niekto nejakú fotku ako to vyzerá po tej to zmene ? myslím že tá téma končila nejakou fotkou filtra a molitánu a ďalej nič ...
Pritom tu Heňo funguje bezproblemov ďalej rádí dáva svoje myšlienky a názory ďalšim chovateľom a to je super ja som taky isty a robím to iste (Heňo prepáč ak som sa ťe dotkol toto nebol môj zámer a ak ano tak sa ti ospravedlňujem)

Ale uvažte nechybajú vám tie fotky ? myslím si že viacery by chceli vidiet moje AQ po roku fungovania ale žiaľ neuvidia lebo som tam nedal žiadnu aktuálnu fotku a je tu viac nádrži ktorých hystoria tak to končí...

Myslim si že je to asi tým že keď je to nové je to pekné všetci to chvávia keď tak niekto niečo poradi a všetko je OK, ale potom už nič žiadne nové fotky o zdaroch alebo nezdaroch,
myslím si že potom sa začnú obavať možnej kritiky a tu je ten problém podľa mňa a asi aj moj prípad...
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Reklama

Re: nádrže

Poslaťod pigino » Pon 13. Dec 2010 22:52:10

No myslím,že je to fajn.Vydieť ako to aj po čase u niekoho funguje.Určite by sa rozprúdili ďaľšie plodné debaty.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Kolakao155 » Uto 14. Dec 2010 2:20:24

absolutne suhlasim:) je to velmi dobry napad, ja som tiez mal dlhsiu dobu len akva s napustenou vodou a nic...ale postupne som kompletizoval aj osadku a teraz aj pozadie, takze som pridal foto a video po 3 mesiacoch..rad pridam aj po polroku a po roku
Obrázok užívateľa
Kolakao155

Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod vladko » Uto 28. Dec 2010 9:50:05

voda cista piesok biely sklo priezracne filter cisty na plne obratky a po par mesiacoch ... brekeke :think: ja mam napr zariasene zadne sklo na AQ uz z casti aj predne ale !!! to sa mi paci je zabehnute a ide a rybky chodia a okusavaju tie riasy ci z kamena alebo skla a to je prirodzene
ja isto pridam po case foto len zatial ta mo 300vka len stoji :skleb
Obrázok užívateľa
vladko
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod heno96 » Uto 28. Dec 2010 15:09:06

Rasto_2001 píše:Ahojte založil som túto tému (ak sem nepatri tak ju prosím dajte na spravne miesto) na základe toho že som veľmi zvedavý človek :-D

Po roku čo som tu registrovaný som si všimol jednú vec.
Viem to aj podľa seba ale všimli ste si že tak 80% príspevkov v tom to fóre ohľadom novozaložených AQ konkrétne myslím fotky nie su staršie ako mesiac od založenia ?
ja by som veľmi rád videl niektoré nárdže tak po pol roku, po roku od založenia ...
Je tu veľa prispievateľov napr aj ja, kde som založil tému o novom AQ, debatoval som vo veľkom o možnom aj nemožnom, po napustení a vpustení rýb keď AQ bolo ešte pekné čisté bez rias, keď piesok bol ešte pekný bieli a bez usadenín som dával novú fotku jednu za druhou ale potom keď už AQ bolo po zábehu a už nebolo pekné čiste ani voda už nebola pekná číra (v mojom prípade hraje rolu aj koreň ktorý tam mám tak že voda je trocha do hneda) keď piesok už nebol pekný cistý a bol miestami pokrytý h... tak to som už potom nefotil a nepridával som ďalšie fotky ... nechýba vám to ?
Je tu malo prispievateľom ktorý ako sa hovorí v dobrom aj v zlom dávajú pravidelne fotky nap. Malawi zo Severu - ten tu občas dá fotku akú koľvek alebo admin to je to iste ...

Nadruhej strane je veľa prispievateľov ktorý odfotia novozaloženú nádrž a potom nič, v pameti mám (nechcem sa nikoho dotknúť) AQ od Heňa, pamatám si že tam mal naskladanú peknú "bytovku" z bridlice (ak to bol iný kameň tak sa ospravedlňujem) radili mu aby to zrušil ... to by som aj odporučal ale videl potom niekto nejakú fotku ako to vyzerá po tej to zmene ? myslím že tá téma končila nejakou fotkou filtra a molitánu a ďalej nič ...
Pritom tu Heňo funguje bezproblemov ďalej rádí dáva svoje myšlienky a názory ďalšim chovateľom a to je super ja som taky isty a robím to iste (Heňo prepáč ak som sa ťe dotkol toto nebol môj zámer a ak ano tak sa ti ospravedlňujem)

Ale uvažte nechybajú vám tie fotky ? myslím si že viacery by chceli vidiet moje AQ po roku fungovania ale žiaľ neuvidia lebo som tam nedal žiadnu aktuálnu fotku a je tu viac nádrži ktorých hystoria tak to končí...

Myslim si že je to asi tým že keď je to nové je to pekné všetci to chvávia keď tak niekto niečo poradi a všetko je OK, ale potom už nič žiadne nové fotky o zdaroch alebo nezdaroch,
myslím si že potom sa začnú obavať možnej kritiky a tu je ten problém podľa mňa a asi aj moj prípad...

Viem že som tam nepridával fotky lebo už som potom začal chodiť do školy a musel učiť. Ale teraz som mal chvíľu čas tak som pofotil všetko je tu: viewtopic.php?f=26&t=1391
akva bolo napustené 16.09.2010 a ryby boli vpustené 16 alebo 17 .10.2010 postupne budej aj pridávať foto.
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod gringo » Uto 28. Dec 2010 15:48:49

Rasto_2001: naprosto s tebou souhlasím. Já se docela rád pochlubím svým akva, ale u mě žádné změny nejsou(snad jen velikost ryb). Ale aktuální fotku tady (opět rád) dám. Chodím tady každý den a čtu, i když nijak nepřispívám radami. Na to se moc necítím. Ale to už nepatří k tématu :cool
Obrázok užívateľa
gringo

Images: 0
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod Rostratus » Str 29. Dec 2010 16:05:13

Samozrejme je to dobrý nápad a bolo by fajn, kedy tí čo vložili prezentáciu svojej nádrže, aby priebežne vkladali neaké foto. Nemusí to byť presne po pol roku, roku, ale keď ich napadne, alebo keď urobia neakú zmenu a pod. Mne osobne sa páči akvárko keď je pekné zariasené. Osobne mi to pripadá viac prirodzenejšie.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Re: Vaše nádrže - aktualizovanie fotografií

Poslaťod jonathane » Štv 30. Dec 2010 17:24:36

Pánové já aktualizuji...... :nod :nod :nod ...teda aspoň se snažím svou nádrž aktualizovat......
Obrázok užívateľa
jonathane

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

Poslaťod Rostratus » Štv 30. Dec 2010 19:02:52

Tak ti si výnimka... ale väčšina z nás to bohužial nerobí. Asi kašlú na to. :think
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 02. Jan 2011 22:31:12

admin píše:Tak ti si výnimka... ale väčšina z nás to bohužial nerobí. Asi kašlú na to. :think

hej aj ja k ním partrím ... preto som založil túto tému ... je to žial nestiham keď že nie len v AQ som mal nejake prírastky ale aj v rodine a preto všetok čas venujem dcérke :-D

túto tému som založil aj preto že sa tu ukázali niektoré pekné AQ v počiatočnej fáze a potom nič, môžem napr. pochváliť Hena ak porovnáte jeho AQ na zaciatku a teraz je vidieť obrovsky skok k lepšiemu gratulujem a chválim, preto je táto téma aby trocha nakopla cichlidárov aby sa nepochválili na začiatku svojim AQ a potom ništ ale aby počase pridali nejakú ďalšiu fotku

som rád že táto téma plní svoj účel (toto mám z matrixu :chuckle )
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Ďalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 49 hostia