Ja-pigeon

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
0
Nehlasovalo
2
1
13%
3
2
25%
4
2
25%
5
3
38%

Celkom hlasov : 8

Re: Ja-pigeon

Poslaťod Nawi » Ned 02. Jan 2011 21:38:44

lenze musia mat k tomu vztah,darmo ich budes k tomu nutit...a co ma stiff to ma ja sa k stiffovy neprirovnavam,on uz ma cosi za sebou,a ma aj zase trosku viacej finacnych prostiedkou si myslim....a nemusis verit archocentrus nigrofasciatus sa mi pravidelne vytieraju a maju cca 6-7cm.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Reklama

Poslaťod Belial » Ned 02. Jan 2011 21:44:48

pigeon píše:lenze musia mat k tomu vztah,darmo ich budes k tomu nutit...a co ma stiff to ma ja sa k stiffovy neprirovnavam,on uz ma cosi za sebou,a ma aj zase trosku viacej finacnych prostiedkou si myslim....a nemusis verit archocentrus nigrofasciatus sa mi pravidelne vytieraju a maju cca 6-7cm.

NIgrofasciati sa vytierajú aj v mydlovej vode... :lol:
Sorry za off topic
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod paloi » Ned 02. Jan 2011 21:46:14

Mal som rozpísaný príspevok, už bol riadne dlhý a neviem prečo sa to vymazalo. Tak to teraz skrátim.

Dobre to napísal Matej. Nemusíme tu do nikoho kopať. Na tomto webe sa mi doteraz páčilo, že je tu priateľská atmoška, pretože sme tu viac - menej všetci "rovnako postihnutí" cichlidami. Tak to, prosím, nepokazme.

Ja som kedysi požičal švagrovi akvarko. Vrátil mi ho po 3 rokoch, že s tým končí. Vrátil mi ryby v zostave: asi 3 nigrofasciatky, 2 hemichromisy a asi 5 slnečníc (nachytaných niekde v jazere pri Galante). A ryby si pekne nažívali, aj keď boli z rôznych kútov sveta. Pigeon predsa napísal, že nemal tie afriky kam dať. Možno im čoskoro miesto nájde.

Myslím, že je dobré, keď sem niekto zavesí aj niečo, čo nie je dobré. Nie každý má skúsenosti ako napr. admin, stiff alebo belial (prepáčte ostatní, nemôžem všetkých vymenovať). Mne to napr. pomáha. Ak to ešte neviem, tak na takomto príklade ľahko zistím, čo nie je správne (zostava rýb, osvetlenie atď.). Zato netreba človeka hneď odpísať.

A ešte jedna vec stiffovi - s tým pigeonovým tvrdením, že "tu nie sú chovatelia cichlíd" -neviem, či tu neprišlo len k nedorozumeniu. Ja som totiž nedávno čítal od pigeona, že "tu v Rimavskej Sobote nie sú cichlidári". Preto si myslím, že aj teraz to tak myslel - že v okolí RS je sám. Nemyslel tým, že na webe nie sú chovatelia cichlíd. Myslím, že nikoho z webu nechcel uraziť, skôr si chcel posťažovať.
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Poslaťod diskoclub » Ned 02. Jan 2011 21:48:00

prostě ti to časově nesedí.. motáš se tady sám do sebe.. a k tomu páření.. až budeš s holkou ve výtahu, tak si s ní taky.......leda by jsi byl na kluky. ale kdyby jsi byl klukem....... :lol: neber to osobně, ale je to tak.. není to jenom o tom že se ti ryby třou.. s tímto operuje hodně lidí...
diskoclub

Has thanked: 8 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod Stero » Ned 02. Jan 2011 21:48:51

Kurnik čo furt vyťahuješ peniaze myslíš si že si tu jediný čo ich ma pomenej. A ak má niekto peniaze viac je to jeho vec nič to nemení na veci že pcháš giganty do uhorkovej fľaše. A to myslím všetky tvoje aq. Ak aj by bol priestor tak ich zapraceš kameňmi že tie ryby nemajú priestor.
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Nawi » Ned 02. Jan 2011 21:54:27

dik paloi aspon niekto to pochopil...co uz nech si pichnu po kym sa da a po kym je do koho....je mi jedno ze moje akva kazdy len skritizuje mne sa moje akva pacia take ake su a rybam sa v nich ocividne dari.....a nielen nigrofasciaty.mal som aj cichlidy nikaragujske,cichlidy sajica,akary modre,potocne a vsetky sa mi treli.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Poslaťod mlaka » Ned 02. Jan 2011 21:57:07

no asi tak - keď 50 ľudí niečo píše a je to skoro to isté asi na tom niečo bude - myslím, že všetkým ide o jedno - chovať ryby preto, že k nim / alebo k živej prírode / majú nejaký, väčšinou kladný vzťah - preto je dobré, že Ti tu kdekto poradí......nemôžeš predsa chovať krokodíla vo fľaši od olív, že ? :shifty:

..aj keď moje prvé akvárium bola 3 decovka s jedným mečúňom, ale to som mal osem rokov :D :D :D

na peniaze kašli, boli a budú aj keď nie vždy na správnom mieste - to chce čas
Obrázok užívateľa
mlaka

Images: 15
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod stiff » Ned 02. Jan 2011 22:00:24

paloi píše:..A ešte jedna vec stiffovi - s tým pigeonovým tvrdením, že "tu nie sú chovatelia cichlíd" -neviem, či tu neprišlo len k nedorozumeniu. Ja som totiž nedávno čítal od pigeona, že "tu v Rimavskej Sobote nie sú cichlidári". Preto si myslím, že aj teraz to tak myslel - že v okolí RS je sám. Nemyslel tým, že na webe nie sú chovatelia cichlíd. Myslím, že nikoho z webu nechcel uraziť, skôr si chcel posťažovať.

Len tak pre úplnosť - Pigeona som sa snažil ignorovať pokiaľ to šlo. Vymenil som si s ním pred časom niekoľko (asi 20?) mailov. Ten chlapec si robí (píše) to čo sa mu zachce a potom vytvorí dojem nedorozumenia.. Nechcem tu tieto veci rozmazávať, ale mám na podobných ľudí presný a jednoznačný názor. Myslím, že nemusím upresňovať...
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Nawi » Ned 02. Jan 2011 22:02:18

sak jasne ja to beriem,urcite niektore rady si zoberem ku srdcu a pokusim sa to vylepsit....
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Poslaťod Stero » Ned 02. Jan 2011 22:02:36

paloi píše:Myslím, že je dobré, keď sem niekto zavesí aj niečo, čo nie je dobré. Nie každý má skúsenosti ako napr. admin, stiff alebo belial (prepáčte ostatní, nemôžem všetkých vymenovať). Mne to napr. pomáha. Ak to ešte neviem, tak na takomto príklade ľahko zistím, čo nie je správne (zostava rýb, osvetlenie atď.). Zato netreba človeka hneď odpísať.

To mám chápať tak že podľa teba je dobré si brať príklad zo zle urobenej veci miesto toho že odpozorovať to čo je funkčné a k tomu aj estetické. Pokiaľ by išlo Pigeonovy o odchov tak nato je vhodnejšie aq ktoré slúži na odchov. Teda bez zbytočnosti. Ale toto aq je aj podľa zloženia takzvané okrasné až nato že je nevkusné.

Pigeon už ma pomaly prechádza chuť sa snažiť ti dohovoriť. Pripadá mi to presne ako keď sa bavím z deckom JA,JA moje moje. Nepripustíš si ani štipku kritiky a ani náhodou ťa nenapadlo sa zamyslieť nad tým čo tu bolo napísané. Mám pocit že si stratený prípad. Skús sa odosobniť a prejdi si to celé od znova. :yes
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia