pigeon píše:lenze musia mat k tomu vztah,darmo ich budes k tomu nutit...a co ma stiff to ma ja sa k stiffovy neprirovnavam,on uz ma cosi za sebou,a ma aj zase trosku viacej finacnych prostiedkou si myslim....a nemusis verit archocentrus nigrofasciatus sa mi pravidelne vytieraju a maju cca 6-7cm.
paloi píše:..A ešte jedna vec stiffovi - s tým pigeonovým tvrdením, že "tu nie sú chovatelia cichlíd" -neviem, či tu neprišlo len k nedorozumeniu. Ja som totiž nedávno čítal od pigeona, že "tu v Rimavskej Sobote nie sú cichlidári". Preto si myslím, že aj teraz to tak myslel - že v okolí RS je sám. Nemyslel tým, že na webe nie sú chovatelia cichlíd. Myslím, že nikoho z webu nechcel uraziť, skôr si chcel posťažovať.
paloi píše:Myslím, že je dobré, keď sem niekto zavesí aj niečo, čo nie je dobré. Nie každý má skúsenosti ako napr. admin, stiff alebo belial (prepáčte ostatní, nemôžem všetkých vymenovať). Mne to napr. pomáha. Ak to ešte neviem, tak na takomto príklade ľahko zistím, čo nie je správne (zostava rýb, osvetlenie atď.). Zato netreba človeka hneď odpísať.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia