jovan píše:No a ktoré prospešné pre faunu a flóru podla teba odstraňuje? Rád sa ich dozviem ak ich prezradíš....
kaho píše:jovan píše:No a ktoré prospešné pre faunu a flóru podla teba odstraňuje? Rád sa ich dozviem ak ich prezradíš....
...ved ja sa nechcem vadit....,len podla mojich dosavadnych informacii,co sa jeho filtracnych vlastnosti tyka,som si myslel,ze prakticky vsetky,ktore nitri bakterie produkuju...samozrejme s ohladom na jeho atualne vlastnosti....
kaho píše:jovan píše:kaho píše:.....??.....HM.....??.
Čo mojko , čo nechápeš? Plodný príspevok zas že?
..ano,body na takych zbieram...
...suhlasim s tebou,ze aktivne uhlie nezmakcuje vodu,len nerozumiem,preco,ako pises:"vôbec neodstraňuje dôležité a potrebné a prospešné látky z vody pre faunu a flóru"...
jovan píše:kaho píše:jovan píše:No a ktoré prospešné pre faunu a flóru podla teba odstraňuje? Rád sa ich dozviem ak ich prezradíš....
...ved ja sa nechcem vadit....,len podla mojich dosavadnych informacii,co sa jeho filtracnych vlastnosti tyka,som si myslel,ze prakticky vsetky,ktore nitri bakterie produkuju...samozrejme s ohladom na jeho atualne vlastnosti....
Nirtifikačné a denitrifikačné baktérie zjednodušene povedané premieňajú organický odpad na anorganický a potom na cukry využiteľné pre rastliny a nižšie živočíchy.Aktívne uhlie je absorbent anorganických zlúčenín,farbív,ťažkých kovov.....Po nasýtení týmito látkami má vlastnosť ich uchovávať čiastočne postupne vyplavovať čo je nebezpečné.Takže tvoje dosavadné informácie su polopravdivé a zavádzajúce a myslel si si to zle.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia