Keď sme už pri týchto extrémoch, našiel som síce pomerne malú nádrž s rozmermi : 150x60x55cm ale je celá z plexiskla
To len tak na okraj. Teraz sa môžme vrátiť k BIG nádržiam
Byk1984 píše:Na drevo nemsuis davat ziadn& nater.drevo od vody napucneje a voda neprejde.Mam vinicu a sudy s vinom a su to obycajne sudy,nicim natierane a drzi to.Samozrejme ak v nom dlho nic neni,sa rozzsusi
vladko píše:poprosim znameho ci ma nevezme k nim do prace oni robia troska ine AQ .. klasicky mur stena vymuruju sa bocnice vsetko sa niecim natrie, je to nieco co sa pouziva napr pri vondych elektrarnach a podobnych vodnych dielach a z predu sa da sklo.
Take nieco maju vo firme
je to firma co robi izolacie predstavte si doma take AQ
a k doskam a AQ myslim ze amici maju s montovanymi vecami niekolko desiatok rokov skusenosti tak si myslim ze aj to AQ je a bude v pohode a je vidno aj rohove vystuze ako aj priecne pozdlzne co sa robi pri velkych AQ .. plus dvojite dno.
bratranes ma doma v dome 1000L +- .. a ma to podobne riesene ako je aj ta drevena buxicka akurat sa lisi hrubka materialu.
admin píše:vladko píše:poprosim znameho ci ma nevezme k nim do prace oni robia troska ine AQ .. klasicky mur stena vymuruju sa bocnice vsetko sa niecim natrie, je to nieco co sa pouziva napr pri vondych elektrarnach a podobnych vodnych dielach a z predu sa da sklo.
Take nieco maju vo firme
je to firma co robi izolacie predstavte si doma take AQ
a k doskam a AQ myslim ze amici maju s montovanymi vecami niekolko desiatok rokov skusenosti tak si myslim ze aj to AQ je a bude v pohode a je vidno aj rohove vystuze ako aj priecne pozdlzne co sa robi pri velkych AQ .. plus dvojite dno.
bratranes ma doma v dome 1000L +- .. a ma to podobne riesene ako je aj ta drevena buxicka akurat sa lisi hrubka materialu.
A ako sa volá tá firma? Ak to nieje tajomstvo?
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť