Matej píše:Pozrite sa na to ako ten INVALIDA z rybyciek na ktore odporucal stiff - on pracuje s detmi a snazi sa ich viest k akvaristike, ak im bude nadavat a zosmiesnovat ich tak sa mu na to vykaslu a odradi ich od chovania ryb na dobro.
Ešte ma napadla jedna vec ohľadom tohoto príspevku. "Stríc" ako ho volajú deti ich učí praxou a nie teóriou. Sám tam často píše že ich nebude učiť latinu a iné veci ktoré nepochopia a ak má niekedy s niekym problém tak po ňom hodí cukrík či ho pošle za dvere aby bol kľud. Tu sa to nedá ako hodíme po niekom cukrík nech netára blbosti ? A to že niekto niekomu nadáva do debilov, Myslím že len trafená hus zagága. A z tých detí raz možno vyrastú akvaristi ktorí si budú mýliť reverznú osmózu s jeho "reverznov šesťstózov" ale zato budu vedieť ako nato.
To že máš dobre skúsenosti s Juskom - ok zastaň sa ho povedz že keď si bol u neho tak si bol spokojný a je to fajn odborník a človek ale prečo sa púšťa na inom bojisku do ľudí čo majú spor s ním. To že je Jovan prchká osobnosť pripúšťa aj on sám ale to nemení nič na veci že sa v tom vyzná. Ani mne nesedia niekedy jeho reakcie (nie obsah ale skôr spôsob) ale to ma ešte neoprávňuje nato aby som spochybňoval jeho názor na problematiku s ktorou ja nemám skúsenosti. To že sa pustíš do sporu s niekym a pritom to nemáš odskúšané, tak len prilievaš
benzín do ohňa.
A predsa ešte jedná vec Vezmi si napr že Stiff je tu od začiatku am niečo málo cez 500 príspevkov ty Matej si tu na portále od marca a máš tiež niečo okolo 500 príspevkov. Jedná vec je čas ktorý sa tomu venuje ale ja chcem poukázať nato že z u stiffa z 500 príspevkov je verím tomu že 95% jeho vlastná skúsenosť a u teba skús napísať že z 500 tvojich je koľko vlastná skúsenosť alebo takých za ktorými si stojíš? A na margo toho že keď ti niekto napr on poradí niečo a iný ti poradí tiež niečo ako vieš potom sám rozhodnúť bez overenia čo je pre teba správne. Nehovoriac keď v jednom príspevku napíšeš radu od jedného v druhom od druhého ako s má potom človek na to pozerať.
A otázky a odpovede druhu cichlidy odpočívajú - veď pokiaľ ma človek nad 12 rokov a je po myslím 5 ročníku ZŠ tak takúto a podobnú otázku by som nečakal. To za chvíľu tu bude otázka - Potrebujú ryby jesť? alebo Niekedy mojej rybe zo zadu niečo vypadne - čo mám robiť ?