Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod Matej » Ned 18. Apr 2010 20:21:49

jovan píše:Nechám Vás radšej /trápnych kohútikov/vo vašom autistickom svete blbostičiek,lebo rýpať viete a zhadzujete to na mňa.Ja nepotrebujem dokladať niekomu argumenty vygoooglované ako vy-vy dobre viete koho myslím.Áno tie farizejské mastné hlavy za PC v obývačke.Povyšujete sa tu nad niečo čo je pre mňa nové asi mínus 20rokov a myslíte si že tu preberáte niečo dôležitého.Pichajte sa tu pre mňa navzájom do :moon chváľte sa úplnými banálnosťami,ale pokiaľ mňa konkrétne mienite zhadzovať tak rátajte s tým,že kto pichá do ho..tak smrdí.

No a to DusanS ak mi na tie otázky nechceš odpovedať,je to tvoja vec.No a že to je tvoja prvá a posledná reakcia ,Vieš čo :finger Ja som sa ťa slušne spýtal aby si svoje vety trošku skonkretizoval ale asi sa bojíš a len si potvrdil môj predpoklad že vieš o tom :moon

PS ,sú tu ľudia na portáli,ktorý sa do toho nezamiešali,a ktorý ma poznajú a nuž,kto mlčí ten..... :hug :hug :hug

Uz chapem kde vznikol problem a osprevedlnujem sa ti, uprimne. Chapem ze odbornika tvojeho kalibru popudzuje maximalne neodborne a scestne vyjadrovanie nas, amaterov, pozornosti nehodnych svabov vo svete akvaristickej vedy. Preto by som sa ti chcel podakovat, ze svoj drahocenny cas venujes nam debilom, primitivom a hlupakom a som fakt rad ze obcas pustis aspon utrzok svojich rozsiahlych vedomosti ktore uz mas urcite nie len 20 ale aspon 40 rokov ak nie viacej. Odbornik tvojej velkosti sa urcite uz narodil s vedomostami vacsimi ako mame my vsetci dokopy. Fakt s tebou sucitim, musi byt nesmierne bolestive sledovat plebs ako riesi banalnosti ktore su pre teba uplnou samozrejmostou. Som rad ze aj napriek tomu neustale dokazujes obrovsku mieru tolerantnosti a neuchylujes sa k utokom ci nebodaj vulgarizmom.

:chuckle :chuckle :chuckle :chuckle :chuckle
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod jovan » Ned 18. Apr 2010 20:27:42

Trafená hus zagágala.
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod Matej » Ned 18. Apr 2010 22:35:31

jovan píše:Trafená hus zagágala.

Normalne ma zacinas bavit, absolutne nechapes co ti niekto pise, to je normalne smiesne :) Si tak zahladeny do seba ze ani neregistrujes okolie a to co sa tam deje, si smiesny :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod Rostratus » Pon 19. Apr 2010 19:37:31

Chlapi nechcem sa do vás miešať..... ale myslím si, že ste si to "v rámci možností" všetko vyjasnili, ale miestami to už hraničí s porušovaním tohto pravidla vo fóre:

2.4 Zakázané je akékoľvek urážanie, osočovanie, rasistické narážky, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, vtipkovanie s tematikou postihnutia, sexuálnej orientácie, náboženstva alebo rasovej diskriminácie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácií, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra.

Samozrejme vylučovať nebudem nikoho z fóra, preto som založil túto tému, aby ste si to tu vyjasnili. Myslím, že nemá význam ďalej pokračovať v tomto hádaní. Každý si povedal svoje.... a ideme ďalej. :mrk
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod jovan » Ned 21. Nov 2010 19:51:10

Pre Barny šak on ví kerý to je " Očúvaj ty sopláku zasaný my jsme si nepotikaui a ked máš nejaký probuém se mnú, móžeme sa stretnút. A nemíšaj sa do všeckého ako vareja do h----vna. :claps:
Vídím admin že zavádzanie a neobjektívne tvrdenia sa na tomto portáli pekne rozbehli.Vždy sa nájde macher čo dokáže osoovať a neprečíta si dopredu nič.Je mi tu niektorých fakt ľuto,je to úbohé,nekonštruktívne a detinské.Cez net je každý frajer.NO SKUTEK UTEK..
Nu ako jusko napísal"myslel som, že si umrel" -tak pre všetkých Pre tento portál definitívne končím a prajem všetkým mnoho úspechov. :finger
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Rostratus » Ned 21. Nov 2010 20:58:53

jovan píše:Vídím admin že zavádzanie a neobjektívne tvrdenia sa na tomto portáli pekne rozbehli.Vždy sa nájde macher čo dokáže osoovať a neprečíta si dopredu nič.Je mi tu niektorých fakt ľuto,je to úbohé,nekonštruktívne a detinské.Cez net je každý frajer.NO SKUTEK UTEK..
Pre tento portál definitívne končím a prajem všetkým mnoho úspechov. :finger

Ahoj dúfam, že to nemyslíš vážne. Spory vždy boli, sú aj budú či už na tomto portáli alebo na inom. Väčšina ľudí si stojí za svojím názorom, ktorí je z ich vlastných skúseností. A vtedy vždy nastanú spory pokiaľ to tu niekto slušne nenadhodí a ostatní sa do neho pustia. :nech
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod jovan » Ned 21. Nov 2010 21:19:46

admin píše:
jovan píše:Vídím admin že zavádzanie a neobjektívne tvrdenia sa na tomto portáli pekne rozbehli.Vždy sa nájde macher čo dokáže osoovať a neprečíta si dopredu nič.Je mi tu niektorých fakt ľuto,je to úbohé,nekonštruktívne a detinské.Cez net je každý frajer.NO SKUTEK UTEK..
Pre tento portál definitívne končím a prajem všetkým mnoho úspechov. :finger

Ahoj dúfam, že to nemyslíš vážne. Spory vždy boli, sú aj budú či už na tomto portáli alebo na inom. Väčšina ľudí si stojí za svojím názorom, ktorí je z ich vlastných skúseností. A vtedy vždy nastanú spory pokiaľ to tu niekto slušne nenadhodí a ostatní sa do neho pustia. :nech

Vieš admin,keď tu niekto evidentne klame a zavádza , nikto ho tu na to neupozorní a je to evidentné KLAMSTVO a navyše bludy určené pre zajacov ktorý to žerú a míňajú peniaze u chovateľov za ryby ktoré na predajniach stoja menej ,je mi z toho na grc.Pozri si iné fóra,Slováci sa majú čo učiť.Serióznosť tohto fóra rapídne klesá,pretože ľudia ktorí tu skutočne niečo vedia a prispievali jednoducho nemajú už chuť.A vieš prečo?Zamysli sa ako admin a nedovol aby kdejaký drzý blbeček skákal len pre to,že od niekoho kúpil ryby.Potom ak tu nastane aspoň nejaký stupeň hierarchie to bude o nie čom ,a nie ako o rečiach v krčme.Ak sa niečo zmení ja to zistím,potom možno niečo napíšem,ale určite nie ako staviam akvária pre potešenie za 1000€ .....Maj sa
S pozdravom
Jovan
chovateľ
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Rostratus » Ned 21. Nov 2010 21:33:10

Jovan ja ti poviem tak ako to je. Snažím sa, aby z portálu niečo do budúcna bolo, stojí ma to veľa energie, času aby to ako tak bežalo a stále sa snažím a rozmýšľam ako ľudí motivovať, aby na portál chodili, prispievali... portál nerobím na týždeň, mesiac, dva... pokiaľ budem vládať a budem mať chuť chcem ho viesť čo najdlhšie. Najväčším problémom, ktoré ja nevyriešim sú osobné spory návštevníkov portálu. Ja ako admin sa musím snažiť ľudí upokojiť, byť nestranný a ísť zlatou strednou cestou. Viem, že to možno čudne vyznie, ale keby som mal postupne dávať každému "BAN" keď sa niekto s niekým poháda, alebo niekto niečo povie, tak tu za chvíľu zostanem sám. Ono vždy je niekto HLAVNÝ a okolo neho niekoľko ľudí čo ho podporujú, tak ako to máš aj ty, ja, Jusko a pod... Mne sa ťažko rozhoduje a je mi proti srsti niekoho zabanovať aj keď som to už 2x urobil. Dotyčný vedia o koho sa jedná. Neviem čo k tomu dodať, ale asi toľko, že cieľom portálu je ľudí spájať a nie rozdeľovať. Bohužial sa to ľahko píše...
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod stiff » Ned 21. Nov 2010 22:31:17

jovan píše: ...Serióznosť tohto fóra rapídne klesá,pretože ľudia ktorí tu skutočne niečo vedia a prispievali jednoducho nemajú už chuť...

S týmto súhlasím... Týmto pozdravujem BYKa a ďalších majstrov sveta v akvaristike, ktorí majú doma 1-2 akva, nerozoznajú kosatku od bycikla, ale vždy vedia perfektne poradiť... to je dosť jedno čo, hlavne poradiť. Takýchto machrov je tu čím ďalej, tým viac, ale takto to vyzerá aj na iných fórach. S tým človek asi nič nenarobí. Láskavo prosím o prepáčenie, ale nechce sa mi menovať tu všetkých takýchto odborníkov... Práve pre týchto frajerov potom ľudia reagujú prehnene, alebo nereagujú vôbec. Takýto "fantastický akvarista", keď už raz niečo napíše, tak potom to už musí platiť. Aj keby sa celkom náhodou pomýlil. Človeku sa na tie dristy najprv nechce odpovedať, no a nakoniec to už ani nečíta.

Koho by zaujímala daná problematika, odporúčam prečítať si (nielen) posledný článok od Invalidu - aj s komentami, na rybyčkách..

Ja sa nikoho nechcem zastávať, veď sme tu všetci dospelí (aspoň dúfam), ani nechcem nikomu poškodiť. Jovana poznám osobne a viem čím sa živí. Týmto chcem všetkých "pánov" akvaristov poprosiť (požiadať?!) nech si naštudujú odchov neónky červenej. Keď zistia kde je sever v týchto vodách, nech si láskavo porovnajú zistené poznatky s chovom a odchovom afriky...

Nechcel som nikoho uraziť, alebo sa ho nejako inak dotknúť, ale veď napokon je mi úplne jedno čo si o mne kto myslí. Je demokracia, tak keby sa chcel niekto uraziť, kľudne môže..
Naposledy upravil stiff dňa Ned 21. Nov 2010 23:28:20, celkovo upravené 3
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod stiff » Ned 21. Nov 2010 22:45:29

Ešte aby som doplnil pre tých "namakaných" akvaristov, keby náhodou nepochopili význam mojich predošlých riadkov (to by som asi neprežil)..:

Množia sa poradcovia, pomocníci, prepisovatelia, prekladatelia, odborníci, chovatelia... Proste je tu neprehľadné množstvo všeliakých "neskutočne perfektných" článkov, ktoré niekto "perfektne" prepísal, alebo dokonca preložil. Normálne je mi z toho zle občas. Kľudne sa priznám, že som z tých "super" článkov nedokázal dočítať ani do polovice asi 95%. No a čo? Veď sú to také hovadiny, že to neviem prečítať ani keby som sa nútil... Koľko z vás pisateľov napísalo VLASTNÉ skúsenosti? Hm? Hlavne že prepisujete, že? A uverejňujete, že? A prekladáte, že? A koho to tu vôbec zaujíma? Že tie články (niekedy aj 15-20 ročné) sú plné (nielen gram. chýb), ale aj tých, pre nás akvaristov, aj dôležitejších chýb...? Že sa tu prepisujú staré chu...oviny, ktoré už dávno neplatia, to vám nevadí? Nikomu? Paráda..

Admin, niekedy napíšem článok ako som duril dymom krtkov na zahrade... Dúfam, že to potom hneď uverejníš tu na tomto akva portáli. Aby to nebolo také jednoduché, dám to preložiť do mongolčiny, aby to potom neskôr mohol niekto preložiť...
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia