jovan píše:Nechám Vás radšej /trápnych kohútikov/vo vašom autistickom svete blbostičiek,lebo rýpať viete a zhadzujete to na mňa.Ja nepotrebujem dokladať niekomu argumenty vygoooglované ako vy-vy dobre viete koho myslím.Áno tie farizejské mastné hlavy za PC v obývačke.Povyšujete sa tu nad niečo čo je pre mňa nové asi mínus 20rokov a myslíte si že tu preberáte niečo dôležitého.Pichajte sa tu pre mňa navzájom do chváľte sa úplnými banálnosťami,ale pokiaľ mňa konkrétne mienite zhadzovať tak rátajte s tým,že kto pichá do ho..tak smrdí.
No a to DusanS ak mi na tie otázky nechceš odpovedať,je to tvoja vec.No a že to je tvoja prvá a posledná reakcia ,Vieš čo Ja som sa ťa slušne spýtal aby si svoje vety trošku skonkretizoval ale asi sa bojíš a len si potvrdil môj predpoklad že vieš o tom
PS ,sú tu ľudia na portáli,ktorý sa do toho nezamiešali,a ktorý ma poznajú a nuž,kto mlčí ten.....
Uz chapem kde vznikol problem a osprevedlnujem sa ti, uprimne. Chapem ze odbornika tvojeho kalibru popudzuje maximalne neodborne a scestne vyjadrovanie nas, amaterov, pozornosti nehodnych svabov vo svete akvaristickej vedy. Preto by som sa ti chcel podakovat, ze svoj drahocenny cas venujes nam debilom, primitivom a hlupakom a som fakt rad ze obcas pustis aspon utrzok svojich rozsiahlych vedomosti ktore uz mas urcite nie len 20 ale aspon 40 rokov ak nie viacej. Odbornik tvojej velkosti sa urcite uz narodil s vedomostami vacsimi ako mame my vsetci dokopy. Fakt s tebou sucitim, musi byt nesmierne bolestive sledovat plebs ako riesi banalnosti ktore su pre teba uplnou samozrejmostou. Som rad ze aj napriek tomu neustale dokazujes obrovsku mieru tolerantnosti a neuchylujes sa k utokom ci nebodaj vulgarizmom.