Aké je to správne množstvo

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: Aké je to správne množstvo

Poslaťod kaho » Sob 20. Nov 2010 20:59:31

jusko píše:Ten smajlík značí, že tie ryby niesu dobré?

...neviem,ja som ich este nejedol... :D ...
kaho

Images: 0
Has thanked: 2 times
Been thanked: 10 times

Reklama

Poslaťod jusko » Sob 20. Nov 2010 21:16:07

Vieš ako som to myslel.
Obrázok užívateľa
jusko

Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod kaho » Sob 20. Nov 2010 21:38:24

jusko píše:Vieš ako som to myslel.

..ja by som povedal asi takto..pozname sa uz dlho a clovek sa necha ukecat raz,niektory aj dva razy(slepo dvoveruje),ale vsetko ma svoje medze... a na druhej strane videl som tvoju chovnu(aj ked len na fotkach), v jeho som bol nespocetne krat,viem od akych chovatelov dokaze zobrat rybu a nasledne ju predat...takze asi tak...
kaho

Poslaťod kofola » Ned 21. Nov 2010 10:23:33

Ano je pravda ze on kupuje ryby uplne od kazdeho, len aby bola co najlepsia cena. Dost tomu este na vaznosti ubera, umiestnenie nadrzi - vsade spina, neporiadok. Proste neposobi to tam velmi reprezentativne. Co sa kvality ryb tyka tiez od neho nekupujem, takze neviem posudit, len mu obcas predam, ale za tymi mojimi si stojim. Ine je ak mu tam plavaju 1-2 mesiace v tych nadrzkach - to im asi velmi na kondicii a kvalite nepomaha.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod kaho » Ned 21. Nov 2010 10:47:28

kofola píše:Ano je pravda ze on kupuje ryby uplne od kazdeho, len aby bola co najlepsia cena. Dost tomu este na vaznosti ubera, umiestnenie nadrzi - vsade spina, neporiadok. Proste neposobi to tam velmi reprezentativne. Co sa kvality ryb tyka tiez od neho nekupujem, takze neviem posudit, len mu obcas predam, ale za tymi mojimi si stojim. Ine je ak mu tam plavaju 1-2 mesiace v tych nadrzkach - to im asi velmi na kondicii a kvalite nepomaha.

..presne si to vystihol,....
kaho

Poslaťod Mirco83 » Uto 22. Mar 2011 0:27:21

Ja mam 650 l akvaricko , mam tam mix malawi a tanganiku a krmim vylucne mrazenym krmivom ala europsky krevetovy koktejl mam v nom cez 50 cichlid a hodim tam 3 mrazene kocky asi raz tak velke ako su kocky ladu co su vo formach. Krmim len raz denne lebo viac by sa vraj nemalo kvoli vysokej nutricnej hodnote krmiva a ako pridavok pridam aj hovadzie srdce ale len trocha a len kazdy druhy den, velmi im to chuti vsetkym rybam , najviac tam mam > Aulonocara, 4 Frontozy, Nimbochromis, este tam mam aj 3 red parroty, azureusy atd. Odkedy krmim tymto krmivom mam nulovy uhyn v akva a to uz par peknych mesiacov, rybky su omnoho vacsie ako ked som krmil kvalitnymi vlockami a zda sa mi , ze su aj farebnejsie, inac pre tolko ryb robim krmivo naraz 6 kil a mam pokoj na niekolko mesiacov stoji ma to do 40 eur za 6 kil kvalitneho krmiva v ktorom je kvalitny hrasok, krevety , spirulina, vitaminky tekute sa neda porovnat s drahymi vlockami kupoval som pre malawi stalo ma to das 13 eur pixla za mesiac bolo po nej , sa neda porovnat k vlockam sa uz nevratim, no more :wave:
ps podla mna je to tak zo vsetkym , nikdy neviete co do vlociek pchaju aj ked to pisu na obale a kto robil v nejakej firme vie , ze co je psano neni vzdy dano. Som chovatel, mam labradora, fretky, korytnacky a tiez granule maju len ako doplnkove krmivo inac maso a priama strava tvaroh a pod mam krasne velkeho psika s ovela lesklejsou srstou ako ked kamarati krmia granulami a to iste vidim aj na rybach mam ich vacsie ako kamarati a nemam taky uhyn... nieco na tom bude, samozriejme mam dobre vzduchovanie, odkalujem dno raz za dva tyzdne vymenim stvrtinu vody a po probleme.... :hmm
Mirco83

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod mlaka » Sob 26. Mar 2011 13:51:01

čím pestrejšia strava, tým lepšie.....a menej je niekedy viac, preto raz za týždeň nekŕmim vôbec.
Obrázok užívateľa
mlaka

Images: 15
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Predchádzajúci

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia