Ja mam 650 l akvaricko , mam tam mix malawi a tanganiku a krmim vylucne mrazenym krmivom ala europsky krevetovy koktejl mam v nom cez 50 cichlid a hodim tam 3 mrazene kocky asi raz tak velke ako su kocky ladu co su vo formach. Krmim len raz denne lebo viac by sa vraj nemalo kvoli vysokej nutricnej hodnote krmiva a ako pridavok pridam aj hovadzie srdce ale len trocha a len kazdy druhy den, velmi im to chuti vsetkym rybam , najviac tam mam > Aulonocara, 4 Frontozy, Nimbochromis, este tam mam aj 3 red parroty, azureusy atd. Odkedy krmim tymto krmivom mam nulovy uhyn v akva a to uz par peknych mesiacov, rybky su omnoho vacsie ako ked som krmil kvalitnymi vlockami a zda sa mi , ze su aj farebnejsie, inac pre tolko ryb robim krmivo naraz 6 kil a mam pokoj na niekolko mesiacov stoji ma to do 40 eur za 6 kil kvalitneho krmiva v ktorom je kvalitny hrasok, krevety , spirulina, vitaminky tekute sa neda porovnat s drahymi vlockami kupoval som pre malawi stalo ma to das 13 eur pixla za mesiac bolo po nej , sa neda porovnat k vlockam sa uz nevratim, no more
ps podla mna je to tak zo vsetkym , nikdy neviete co do vlociek pchaju aj ked to pisu na obale a kto robil v nejakej firme vie , ze co je psano neni vzdy dano. Som chovatel, mam labradora, fretky, korytnacky a tiez granule maju len ako doplnkove krmivo inac maso a priama strava tvaroh a pod mam krasne velkeho psika s ovela lesklejsou srstou ako ked kamarati krmia granulami a to iste vidim aj na rybach mam ich vacsie ako kamarati a nemam taky uhyn... nieco na tom bude, samozriejme mam dobre vzduchovanie, odkalujem dno raz za dva tyzdne vymenim stvrtinu vody a po probleme....