kofola píše:Admin tu sa neda pisat konkretne. Ebay, aukro, allegro a.p. su len domeny na ktore svoj novy alebo pouzity tovar davaju bezni ludia. Niekedy narazis na poctiveho predajcu, niekedy na ......Podmienky dopravy a ceny prepravneho si urcuje predajca. To je ako pytat sa "Ake su Vase skusenosti s nakupovanim cez cichlidportal.sk?" - zalezi od koho kupujem.
Rasto_2001 píše:kofola píše:Admin tu sa neda pisat konkretne. Ebay, aukro, allegro a.p. su len domeny na ktore svoj novy alebo pouzity tovar davaju bezni ludia. Niekedy narazis na poctiveho predajcu, niekedy na ......Podmienky dopravy a ceny prepravneho si urcuje predajca. To je ako pytat sa "Ake su Vase skusenosti s nakupovanim cez cichlidportal.sk?" - zalezi od koho kupujem.
stym by som si dovolil nesuhlasiť, neviem ako ostatne portaly ale s eBayom mám nejaké skusenosti, predajcu si vieš odkontrolovať na základe feedbacku a ten dávaju spokojny ale aj nespokojny kupujuci,(je to ako hodnotenie, hodnotíš napr od 1 po 10, kde 10 je top) vyhodnocuje sa to percetualne a samozrejme počtom, tak ze ked ma niekto 90% a viac (od 200 kupujucích) tak by som sa nebál, ak ma niekto 50% a menej (z 50 tich) tak to asi bude nejaky špekulant
Nesuhlasil by som ani s názorom stým že (plati to pre eBay) predavaju len bezny ludia, ja som teraz kupoval cez spoločnosť ktorá ponuka svoje produkty cez eBay, predavajú buď za hotove alebo môžeš skusiť v aukcii...
čo sa týka poštovného vo väčšine prípadov je to uvadzane hneď poď cenou produktu, jedine čo nie je vopred jasné je poistenie.
kofola píše:Admin tu sa neda pisat konkretne. Ebay, aukro, allegro a.p. su len domeny na ktore svoj novy alebo pouzity tovar davaju bezni ludia. Niekedy narazis na poctiveho predajcu, niekedy na ......Podmienky dopravy a ceny prepravneho si urcuje predajca. To je ako pytat sa "Ake su Vase skusenosti s nakupovanim cez cichlidportal.sk?" - zalezi od koho kupujem.
kofola píše:S tym hodnotenim uzivatelov je to tak, ze napr. ja mam na ceskom aukre 3 negativne hodnotenia, pricom 3x islo o nedorozumenie a podotykam nie z mojej strany. Naproti tomu mam 2 pozitivne hodnotenia. Ludia ktori odo mna kupuju ryby alebo krmiva (a je ich tu dost) mozu povedat svoj nazor na moje sluzby. Vsetko robim s najlepsim umyslom.
A teraz otazka: Kupil by si nieco odo mna ked mam viac negativnych ako pozitivnych hodnoteni?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia