Kofola: capky na sklo je dobrá vec pri presune. Aspoň že máš kámošov čo to majú k dispozícii.
kofola píše:Ja som to robil asi 3 mesiace dozadu s 300vkou a tam bolo treba vybrat aj piesok, lebo to uz bola celkom fajn vaha. Vtedy mi moc-moc pomohly tzv. capky na sklo. Akvarko ma potom rucky a skvele sa drzi. Mal som ich pozicane od kamosa, co lepi autoskla a na tych capkach dviha aj celne skla na kamiony a autobusy a to uz je poriadna vaha.
admin píše:Tak to som prekvapený. Myslel som že sa dá na ne spoľahnúť. Kde máš tu 1000cku?
Ja osobne som prísavky používal keď som robil s plastovými oknami, ale nepoužil by som ich na akva už len z dôvodu, že mám s nimi zlé skúsenosti (neverím im) a to som mal kvalitné a drahé !!! a na moju 1000L nádrž by nepomohli "niesli sme ju 7-dmi" až kým sme ju nezdvihli na stojan- to bola fuška , normálne mi to prišlo ťahšie ako keď som robil s oknami.
admin píše:Pri 200vke by som odpustil polovicu, poprípade 2/3 vody z akvária, nechal tam ryby a pomaly presunul celé akvárko zo skrinkou. ( ak to nemáš ďaleko a žiadne prekážky).
admin píše:A prečo to chceš vlastne presúvať?
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia