Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Poslaťod jusko » Uto 28. Sep 2010 15:51:09

Já som sa pýtal niečo iné.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Reklama

Poslaťod tropheus17 » Uto 28. Sep 2010 15:53:12

Ano RIADNE NABALIL podla najlepsieho svedomia. Ryby boli po 2 v sacku.
Mrzi ma, co sa mu stalo, aj ked mu vsetky ziju a pre to som mu hned navrhol kompenzaciju.
Ja sa snazim voci ludom vystupovat seriozne.
tropheus17

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod tropheus17 » Uto 28. Sep 2010 15:58:45

Este by som rad dodal, ze situacia s vymenou filtra za pozadie sa netyka mna, lebo je to v prispevku tak podane....
tropheus17

Poslaťod jusko » Uto 28. Sep 2010 16:00:50

Máš svoju teóriu - škoda s tebou strácať reč - skús si naštudovať niečo o preprave živých rýb a o vplyve nedodržania základných podmienok prepravy na zdravie týchto rýb.Potom snáď pochopíš o čom to celé je. A tvoje svedomie ti dovolilo predať geneticky vadnú ryba a za takú cenu - tú by som nebral ani zadarmo.Ale hlavne že spokojne spávaš!!!
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Peter304 » Uto 28. Sep 2010 16:16:05

nechcem sa nikoho zastavatat ani dotknut myslím že bolo písane že ryby boli prebraté osobne
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod pigino » Uto 28. Sep 2010 16:59:54

Peter304 píše:nechcem sa nikoho zastavatat ani dotknut myslím že bolo písane že ryby boli prebraté osobne

A toto si kde nabral?
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Peter304 » Uto 28. Sep 2010 17:58:35

pigino píše:
A toto si kde nabral?

1 strana tejto témy je jedno kto preberal ale prebral (myslím tú SS)osobne je to nezodpovedne a nemalo by sa to stat my si tykáme?
Obrázok užívateľa
Peter304

Poslaťod jusko » Uto 28. Sep 2010 18:33:39

Myslím že na tomto portáli si tykajú všetci - viem že mne tu raz tykalo 16 ročné dievča a v pohode - mám 48 rokov, tak neviem čo riešiš? Alebo si praješ, aby sme ty tykali? Problém danej témy je niekde inde a nie v tykaní. Jednoducho nemal z etických dovodov predávať vadnú rybu a taký sposob prepravy je pre chovateľa nevhodný - poslať ryby bez kyslíka?
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Peter304 » Uto 28. Sep 2010 18:56:41

jusko píše:Myslím že na tomto portáli si tykajú všetci - viem že mne tu raz tykalo 16 ročné dievča a v pohode - mám 48 rokov, tak neviem čo riešiš? Alebo si praješ, aby sme ty tykali? Problém danej témy je niekde inde a nie v tykaní. Jednoducho nemal z etických dovodov predávať vadnú rybu a taký sposob prepravy je pre chovateľa nevhodný - poslať ryby bez kyslíka?

nemám s tým problém osobne ryby nepredavam ( v tej ss je že prebral ryby osobne nič viac nič menej) na nič ine som nereagoval len mi to prišlo ako trochu blba reakcia za čo sa ospravedlnujem banan predajcovi som navrhol taktiež akurat že predavajúci sa prihlasil a snažil sa niečo vysvetlit (zaujímavé)
Obrázok užívateľa
Peter304

Poslaťod tropheus17 » Uto 28. Sep 2010 21:38:53

to jusko:
ta ryba s vadou bola akoze gratis a neratala sa. Cena bola celkova za vsetko a nie za jednotlive ryby. O spravnej preprave ryb viem myslim si dost, kedze uz niekolko rokov robim s rybami. Momentalne som vsak nemal kyslik a ryby som podla toho aj nabalil. Nechapem, preco Ti to vobec vysvetlujem, kedze si pri tom nebol a nedokazes to objektivne posudit. Sudis to iba podla toho, co si precital. Ked napisem ze bola ta ryba kriva, zacnes zase s balenim, ked Ti napisem nieco na balenie, zacnes zase s etikou. Myslim, ze keby som napisal cokolvek, tak sa Ti to nepaci.
Pozri, Ty mas chovnu, ako dalsich xy ludi na Slovensku a po pravde aj na Teba som pocul blbe keci, ale pocul som ich takmer na kazdeho chovatela, pre to to neriesim a nemam potrebu niekoho tahat po forach. Osobne som tiez kupil ryby za ovela viac penazi bez toho aby som ich pred tym videl a boli chore, samozrejme vsetky mi odisli a dotycny mi nebral ani telefon. Tiez ho nevlacim po forach a nerozoberam to.

Predal som uz vela ryb a ryby su v pohode do dnes. Co sa tyka Pita, mrzi ma, ze to tak dopadlo, budem rad, ked sa ozve a urcite to s nim poriesim (krmivo, literatura, prislusenstvo) aby bol spokojny.
A ostatne dva uvedene pripady: Prvy s vymenou filtra za pozadie ani netusim o co a koho vlastne islo. Nemam s tym nic spolocne a druhy pripad je vymysleny a vobec sa neodohral tak, ako bolo popisane...
Dakujem

P.S. Myslim, ze na Slovensku nas nieje az tak vela ludi, co robime cichlidy, pre to by niektore blbe keci o jednotlivcoch (tym nemyslim mna) medzi nami mohli trochu utichnut. Ci uz je to s konkurencnych dovodov, alebo zo skusenosti, pripadne zavisti, je to jedno. Jednym slovom by sme mali drzat viacej spolu, ako kedysi, ked exte existoval cichlid klub a robili sa stretavky, tlacila sa rocenka a pod.
tropheus17

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia