od tropheus17 » Uto 28. Sep 2010 21:38:53
to jusko:
ta ryba s vadou bola akoze gratis a neratala sa. Cena bola celkova za vsetko a nie za jednotlive ryby. O spravnej preprave ryb viem myslim si dost, kedze uz niekolko rokov robim s rybami. Momentalne som vsak nemal kyslik a ryby som podla toho aj nabalil. Nechapem, preco Ti to vobec vysvetlujem, kedze si pri tom nebol a nedokazes to objektivne posudit. Sudis to iba podla toho, co si precital. Ked napisem ze bola ta ryba kriva, zacnes zase s balenim, ked Ti napisem nieco na balenie, zacnes zase s etikou. Myslim, ze keby som napisal cokolvek, tak sa Ti to nepaci.
Pozri, Ty mas chovnu, ako dalsich xy ludi na Slovensku a po pravde aj na Teba som pocul blbe keci, ale pocul som ich takmer na kazdeho chovatela, pre to to neriesim a nemam potrebu niekoho tahat po forach. Osobne som tiez kupil ryby za ovela viac penazi bez toho aby som ich pred tym videl a boli chore, samozrejme vsetky mi odisli a dotycny mi nebral ani telefon. Tiez ho nevlacim po forach a nerozoberam to.
Predal som uz vela ryb a ryby su v pohode do dnes. Co sa tyka Pita, mrzi ma, ze to tak dopadlo, budem rad, ked sa ozve a urcite to s nim poriesim (krmivo, literatura, prislusenstvo) aby bol spokojny.
A ostatne dva uvedene pripady: Prvy s vymenou filtra za pozadie ani netusim o co a koho vlastne islo. Nemam s tym nic spolocne a druhy pripad je vymysleny a vobec sa neodohral tak, ako bolo popisane...
Dakujem
P.S. Myslim, ze na Slovensku nas nieje az tak vela ludi, co robime cichlidy, pre to by niektore blbe keci o jednotlivcoch (tym nemyslim mna) medzi nami mohli trochu utichnut. Ci uz je to s konkurencnych dovodov, alebo zo skusenosti, pripadne zavisti, je to jedno. Jednym slovom by sme mali drzat viacej spolu, ako kedysi, ked exte existoval cichlid klub a robili sa stretavky, tlacila sa rocenka a pod.