Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Poslaťod Rostratus » Pon 27. Sep 2010 11:40:59

Našťastie sa toto netýka mňa, ale na váš podnet som založil túto tému s názvom: Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Téma je svojím názvom dosť výstižná... Určite ste aj vy kupovali niečo cez inzerát. Poväčšine sa dá takto zohnať tovar, ryby, krmivo a pod. za výhodnejšie ceny. Niekedy sa to ale nemusí vyplatiť, keď nepoznáte dobre dotyčného predajcu. Vzhľadom na to, že som dostal echo, že sa niečo takéto deje, môžte sem pridávať svoje negatívne skúsenosti s takto kupovaným tovarom, rybami a pod. cez inzerát. Kľudne sem môžete napísať aj kontakt na predajcu, s ktorým ste neboli spokojný. Osobne privítam aj opačnú reakciu daného predajcu, aby takéto konanie vysvetlil.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: Kúpil som si cez inzerát... a čakalo ma veľké sklamanie !

Poslaťod pigino » Pon 27. Sep 2010 12:07:02

Admin,výborná téma.Pito by vedel rozprávať.
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Rasto_2001 » Pon 27. Sep 2010 12:30:57

jj dobrá téma ja som zatial nemal problém a všetko mi došlo OK ale čítal som tuna tu tému o tých zmutovaných rybkách - mám rád jeden seriál Futurama tam by myli úspech ...
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod Pito » Pon 27. Sep 2010 13:24:19

tak v prvom rade sa chcem podakovat Adminovi za jeho pohotovu reakciu na dany problem. urcite nas bude viac takych podvedenych, no aby bolo tym " chovatelom" jasne ze na tomto portali uz nepredaju nic s cim by kupujuci nebol spokojny prosim vas o uvadzanie mien a cisel. co sa tyka mojho pripadu tak ten chovatel je TROPHEUS 67 a cislo na mobil ma /0903702 602. nechce sa mi viac opisovat tu udalost , tak kto ma zaujem je to napisane v sekcii Vase nadze, afrika 390l
v druhom pripade, to vsak bolo pred pol rokom som odpovedal na inzerat o vymene filtra za pozadie. kedze svoje pozadie, myslim akvarijne :D som uz nepouzival tak som mu ho zaslal. pekne som to zabalil, poslal doporucene, no a tak toho casu nemam ani pozadie ani filter. kdesi mam aj adresu, ale nechcem jatrit stare rany. dik za pochopenie.

Obrázok
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod Pito » Pon 27. Sep 2010 14:06:55

Ahoj Pito, tvoj prípad s ilangami ma v podstate neprekvapil, mám s tým človekom vlastnú skúsenosť, zatiaľ som ju tu nerozoberal ale asi sa na to podujmem. Podľa toho nicku je to on, mobilov má síce viac ale so mnou komunikoval z čísla 0903 702602 begin_of_the_skype_highlighting 0903 702602 end_of_the_skype_highlighting. predpokladám, že rybky ti poslal autobusom alebo akože po kamarátovi. Ja som od neho kúpil naraz 40ks ikol, po tlefonickom dohovore a uistení o rybkách po všetkých stránkach sme sa dohodli, cena 4,70 eur/ks, veľkosť mladých 3,5-4,5cm, väčšina mala byť 4,5 a niektoré cez 5cm. Nechcel aby som prišiel k nemu domov, vraj to nenájdem a pod. On vraj len odbehne z práce kde ich bude mať so sebou. Bolo to ku konci zimy tento rok, vo februári, silno snežilo a asi -8 st. Pred Mcdonald kde sme sa mali stretnúť prišiel vraj len jeho kamarát, v tej zime mi rýchlo strčil rybky poriadne zabalené, zobral peniaze a zmizol. Ja som s rybkami takisto šiel čo najrýchlejšie domov a doma som zažil šok. Rybky teda skôr plôdik, asi polovica mala žĺtkové vaky a tie väčšie mali ani nie 2cm a boli v totálne zúboženom stave. Do 3 dní uhynulo 28ks, niektoré boli mimo už keď som ich rozbalil. No a predstav si, že z tých 12ks čo prežilo, boli 4ks bulupoint,5 ikol a 3ks neviem čo...nejakí kríženci. To som zistil keď podrástli na nejakých 6cm a daroval som ich kamarátovi, ktorému nevadí o aké rybky sa stará.
Myslím, že asi by som to sem mal tiež napísať, dotyčný má myslím nick Tropheus17, teda jeden z jeho nickov a volá sa Maťo.
A predstav si, že ja som tie rybky zoháňal ako darček pre kamaráta k narodeninám...a takto som mohol darovať...
Dúfam, že ak sa budú mať u teba dobre, čo vyzerá že hej, tak sa z toho dostanú a musíš dúfať, že to nebudú kríženci...
Ja som tu v podstate nový, chystám si nejaké fotky, tiež som dostal túto chorobu v dobrom zmysle slova, zatiaľ mám dve 500l nádrže a tretia je objednaná, som v štádiu rozhodovania čo budem chovať, zatiaľ mám duboisi maswa 40ks vo veku 6 mesiacov-1,5 roka, ikoly 40 ks asi 6-7cm našťastie už z dobrého zdroja/Foťko a Robo38/ a kachese yellow 20 ks 7-9cm.
Viem si veľmi dobre predstaviť ako sa cítiš...ale hádam to bude už len lepšie...
Pekný večer
Viliam Belán
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod Pito » Pon 27. Sep 2010 14:10:14

DOVOLIL SOM SI UVEREJNIT JEDNU SPRAVU KTORA SA TYKA DOTYCNEJ OSOBY A KTORA MI BOLA POSLANA AKO REAKCIA NA MOJE SKLAMANIE, je to SUKROMNA SPRAVA. preto som tu oznaceny ako odosielatel.
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod pigino » Pon 27. Sep 2010 14:30:27

Pito píše:Ahoj Pito, tvoj prípad s ilangami ma v podstate neprekvapil, mám s tým človekom vlastnú skúsenosť, zatiaľ som ju tu nerozoberal ale asi sa na to podujmem. Podľa toho nicku je to on, mobilov má síce viac ale so mnou komunikoval z čísla 0903 702602 begin_of_the_skype_highlighting 0903 702602 end_of_the_skype_highlighting. predpokladám, že rybky ti poslal autobusom alebo akože po kamarátovi. Ja som od neho kúpil naraz 40ks ikol, po tlefonickom dohovore a uistení o rybkách po všetkých stránkach sme sa dohodli, cena 4,70 eur/ks, veľkosť mladých 3,5-4,5cm, väčšina mala byť 4,5 a niektoré cez 5cm. Nechcel aby som prišiel k nemu domov, vraj to nenájdem a pod. On vraj len odbehne z práce kde ich bude mať so sebou. Bolo to ku konci zimy tento rok, vo februári, silno snežilo a asi -8 st. Pred Mcdonald kde sme sa mali stretnúť prišiel vraj len jeho kamarát, v tej zime mi rýchlo strčil rybky poriadne zabalené, zobral peniaze a zmizol. Ja som s rybkami takisto šiel čo najrýchlejšie domov a doma som zažil šok. Rybky teda skôr plôdik, asi polovica mala žĺtkové vaky a tie väčšie mali ani nie 2cm a boli v totálne zúboženom stave. Do 3 dní uhynulo 28ks, niektoré boli mimo už keď som ich rozbalil. No a predstav si, že z tých 12ks čo prežilo, boli 4ks bulupoint,5 ikol a 3ks neviem čo...nejakí kríženci. To som zistil keď podrástli na nejakých 6cm a daroval som ich kamarátovi, ktorému nevadí o aké rybky sa stará.
Myslím, že asi by som to sem mal tiež napísať, dotyčný má myslím nick Tropheus17, teda jeden z jeho nickov a volá sa Maťo.
A predstav si, že ja som tie rybky zoháňal ako darček pre kamaráta k narodeninám...a takto som mohol darovať...
Dúfam, že ak sa budú mať u teba dobre, čo vyzerá že hej, tak sa z toho dostanú a musíš dúfať, že to nebudú kríženci...
Ja som tu v podstate nový, chystám si nejaké fotky, tiež som dostal túto chorobu v dobrom zmysle slova, zatiaľ mám dve 500l nádrže a tretia je objednaná, som v štádiu rozhodovania čo budem chovať, zatiaľ mám duboisi maswa 40ks vo veku 6 mesiacov-1,5 roka, ikoly 40 ks asi 6-7cm našťastie už z dobrého zdroja/Foťko a Robo38/ a kachese yellow 20 ks 7-9cm.
Viem si veľmi dobre predstaviť ako sa cítiš...ale hádam to bude už len lepšie...
Pekný večer
Viliam Belán

Tak toto je sila :muscle .človek bez chrbtovej kosti.Ten určite pôjde do :devil .
Obrázok užívateľa
pigino
Malawi fan
Malawi fan

Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Peter304 » Pon 27. Sep 2010 14:58:20

(admin) - čo keby sa takéto veci samozrejme ak sa to potvrdí a inzerat je z tohto portálu riešilo banom
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod Pito » Pon 27. Sep 2010 16:09:33

Peter304 inz. je v tomto portali. mozes si ho spokojne pozriet. Admin ho uz aj zatvoril lebo ryby som kupil JA.
Obrázok užívateľa
Pito

Poslaťod Rostratus » Pon 27. Sep 2010 17:02:51

Ahoj Pito, jedná sa o tento inzerát: viewtopic.php?f=42&t=1109 ?? Samozrejme ak sa to potvrdí a môžeš mi cez SS poslať email, cez ktorý si komunikoval tak mu môžem dať BAN. Na druhej strane pochybujem, že sa tým niečo docieli. Keď chce niekto osierať, cestu si vždy nájde. :S
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Ďalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia