Jirkaa píše:chtel jsem se zeptat zda nekdo mate skusenosti s rozhadanymi pary cichlid ... ja proste mam mlade a samec nechce samici pustit k zradlu a ona musi byt zalezla .... a vecne se prohaneji ... nevim asi je to zpusobene temy mladaty ... jak rikam tyhle chovam zatim jen skoro ja v Cr takze se nemam ani snikym podelit ... o informace
Jesky píše:Jirkaa píše:chtel jsem se zeptat zda nekdo mate skusenosti s rozhadanymi pary cichlid ... ja proste mam mlade a samec nechce samici pustit k zradlu a ona musi byt zalezla .... a vecne se prohaneji ... nevim asi je to zpusobene temy mladaty ... jak rikam tyhle chovam zatim jen skoro ja v Cr takze se nemam ani snikym podelit ... o informace
a už si to skúsil najsť na nete??
Belial píše:Problém s geophágmi je, že v našich končinách ich asi ani nikto nechová. Ja osobne viem o tebe a že nejaké mladé má Stiff. Ja som mal už dávnejšie podobný problém s nigrofasciatami a tie sa asi po týždni udobrili. Ako dlho to trvá u teba?
http://issuu.com/salik/docs/akvarium12
Späť na Všeobecne o cichlidách
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia