Aké ryby do akvárka?

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Aké ryby do akvárka?

Poslaťod Jirkaa » Uto 10. Nov 2009 20:38:38

Jesky píše:Jirka a myslíš si, že pri Parachromis dovii, Caquetaia umbrifera, Amphilophus citrinellus a Tilapia buttikoferi by prežili?
leco si myslím, že to tam bude dosť hustééé :shock:

no to jsi asi nevidel L sumce kdyz se nasere :D .. navic prave pro to jsou v nadrzi ukryty pro L sumce :)))
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod Peter304 » Uto 10. Nov 2009 20:54:20

Jesky píše:Jirka a myslíš si, že pri Parachromis dovii, Caquetaia umbrifera, Amphilophus citrinellus a Tilapia buttikoferi by prežili?

dost brutal kombinacia - ak sa to podari napiš ako to funguje
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod stiff » Uto 10. Nov 2009 20:56:28

Jirkaa píše:

no to jsi asi nevidel L sumce kdyz se nasere :D .. navic prave pro to jsou v nadrzi ukryty pro L sumce :)))

:lol: :lol: :lol: Tam prežije iba gibbiceps, alebo plecostomus.. Je pravda, že malé L sumce som k týmto rybám nikdy neskúšal. Napriek tomu, že veľké cichlidy si prísavníky mimo doby trenia veľmi nevšímajú (samozrejme neplatí to vždy..), myslím, že by to boli drahé pokusy :lol:
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Been thanked: 70 times

Poslaťod Jirkaa » Uto 10. Nov 2009 21:01:39

stiff píše:
Jirkaa píše:

:lol: :lol: :lol: Tam prežije iba gibbiceps, alebo plecostomus.. Je pravda, že malé L sumce som k týmto rybám nikdy neskúšal. Napriek tomu, že veľké cichlidy si prísavníky mimo doby trenia veľmi nevšímajú (samozrejme neplatí to vždy..), myslím, že by to boli drahé pokusy :lol:

MALE ? :D :D D: D: .. prijde ti 70cm velky Adonis ... "MALY" ? ? :D ... 30cm baryancistrus .. nebo 35cm scobyancistrus ... jaky maly ? :D ...
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod stiff » Uto 10. Nov 2009 21:08:04

No L sumce nie sú práve moja parketa :oops: :roll: Ja som mal namysli tie malé bežné Lkáče :lol: Takže beriem späť :lol:
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Jirkaa » Uto 10. Nov 2009 21:09:04

stiff píše:No L sumce nie sú práve moja parketa :oops: :roll: Ja som mal namysli tie malé bežné Lkáče :lol: Takže beriem späť :lol:

Jedna rada :D .. semnou se o Lkach nehadej :D .. a aj klasicke spcko .. sem mel samici 25cm velkou :D D: ....
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod Jesky » Uto 10. Nov 2009 21:11:29

tie L sumce som tam chcel len ako na rozptílenie agresivity ...no maslím si , že butikoferi budem musieť časom oddeliť lebo by dostali na fraka.
a dovii a umbriferi s citronmi by teoreticky mohli fungovať no samozrejme záleží na povahách rýb ! ;)
Jesky

Been thanked: 0 time

Poslaťod Jirkaa » Uto 10. Nov 2009 21:12:47

Jesky píše:tie L sumce som tam chcel len ako na rozptílenie agresivity ...no maslím si , že butikoferi budem musieť časom oddeliť lebo by dostali na fraka.
a dovii a umbriferi s citronmi by teoreticky mohli fungovať no samozrejme záleží na povahách rýb ! ;)

ty chces asi poradne bitky v AQ vid ? :D :D
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Poslaťod Jesky » Uto 10. Nov 2009 21:20:15

No ako sa to vezme ale sledovať vyrovnaný súboj dvoch rýb je veľmi zaujímavé.
Jesky

Been thanked: 0 time

Poslaťod stiff » Uto 10. Nov 2009 21:26:12

Jesky píše:tie L sumce som tam chcel len ako na rozptílenie agresivity ...no maslím si , že butikoferi budem musieť časom oddeliť lebo by dostali na fraka.

Ja si myslím, že by to mohlo fungovať, ale keby si mal tieto ryby odmalička spolu v tom akvarku dajme tomu všetky po 10-12 ks, aby si na seba zvykli..Postupne by si povyberal slabšie jedince, až by zostali iba tie konkurencieschopné (to je len môj názor). Neviem ale či by to fungovalo až do dospelosti... Umbriferu a buttikoferi nemám, takže neviem posúdiť.. Každopádne dovii a umbrifera spolu v jednom akva, dospelé kusy, to by bola pecka 8-)
Obrázok užívateľa
stiff

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 11 hostia