Jesky píše:Jirka a myslíš si, že pri Parachromis dovii, Caquetaia umbrifera, Amphilophus citrinellus a Tilapia buttikoferi by prežili?
leco si myslím, že to tam bude dosť hustééé
no to jsi asi nevidel L sumce kdyz se nasere

Jesky píše:Jirka a myslíš si, že pri Parachromis dovii, Caquetaia umbrifera, Amphilophus citrinellus a Tilapia buttikoferi by prežili?
Jirkaa píše:Jesky píše:Jirka a myslíš si, že pri Parachromis dovii, Caquetaia umbrifera, Amphilophus citrinellus a Tilapia buttikoferi by prežili?
no to jsi asi nevidel L sumce kdyz se nasere.. navic prave pro to jsou v nadrzi ukryty pro L sumce
))
stiff píše:Jirkaa píše:Jesky píše:Jirka a myslíš si, že pri Parachromis dovii, Caquetaia umbrifera, Amphilophus citrinellus a Tilapia buttikoferi by prežili?
no to jsi asi nevidel L sumce kdyz se nasere.. navic prave pro to jsou v nadrzi ukryty pro L sumce
))
![]()
![]()
Tam prežije iba gibbiceps, alebo plecostomus.. Je pravda, že malé L sumce som k týmto rybám nikdy neskúšal. Napriek tomu, že veľké cichlidy si prísavníky mimo doby trenia veľmi nevšímajú (samozrejme neplatí to vždy..), myslím, že by to boli drahé pokusy
stiff píše:No L sumce nie sú práve moja parketa![]()
Ja som mal namysli tie malé bežné Lkáče
Takže beriem späť
Jesky píše:tie L sumce som tam chcel len ako na rozptílenie agresivity ...no maslím si , že butikoferi budem musieť časom oddeliť lebo by dostali na fraka.
a dovii a umbriferi s citronmi by teoreticky mohli fungovať no samozrejme záleží na povahách rýb !
Jesky píše:tie L sumce som tam chcel len ako na rozptílenie agresivity ...no maslím si , že butikoferi budem musieť časom oddeliť lebo by dostali na fraka.
a dovii a umbriferi s citronmi by teoreticky mohli fungovať no samozrejme záleží na povahách rýb !
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť