LaciP píše:to aldebaran: ešte sa ti nepodarilo vyviesť mlade?? Očakval by som že po vyše mesiaci po udomacneni sa im niečo podari, alebo su to ešte nie dospele ryby?? Mne sa napriklad multici začnu vytierať v cca 6-8 mesiacoch. A ani z ďaleka vtedy ešte nemaju veľkosť dospelych jedincov. Ako to vyzera u teba píšeš že ostali len 4ks to nevyzera zatiaľ moc nadejne...mal by si ešte doplniť stav ak to pôjde
Aldebaran píše:Ozaj, keď už sme pri tom- moji similisy sa nejako veľmi zaktivizovali...Doteraz v podstate akvárium vôbec neprerábali, alebo len veľmi pozvoľna, ale teraz jedna z rýb sa rozhodla prekopať až na sklo za necelé dva dni- mala tam len jednu ulitu, teraz má dve a fajny "múr" z toho piesku okolo seba. Odháňa všetky ryby okrem tej najväčšej, o ktorej som presvedčený, že je samec.
Druhá zas začala bagrovať okolo kôpky kameňov, a napriek tomu, že mám v akváriu snáď 40 ulít sa rozhodla, že bude bývať v tejto jaskyni
Zaujímavé, ale teším sa z toho bagrovania, konečne sa v akváriu niečo poriadne deje
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 60 hostia